“Pärast Pablo Franciscot võtsime väikese hingamisaja, et mõista, kes on tänased suured tegijad stand-up komöödias ning hea meel on tuua siia maailmaossa neist esimese — Aries Spears'i! Ta on praegu USAs väga nõutud tegija. Sel aastal on veel nii mõnigi hea esineja kinnitamisel, aga neist lähemalt suve jooksul,” rõõmustab RAW Comedy Baltic esindaja Enar Essenson.

Aries Spears on mänginud rolle hittfilmides nagu "Jerry Maguire", "Malcolm X" ning teised. Tema esimene ülesastumine televisioonis oli Russell Simmons'i saates "Def Comedy Jam", millele järgnes kohe Showtime special Apollo teatris. Olles 8 aastat üks põhiosatäitjatest MadTV’s, jõudis ta parodeerida teiste seas suurnimesid nagu James Brown, Al Pacino ning oma lapsepõlveiidolit Eddie Murphyt.

Hiljuti mängis Aries peaosa Showtime'i kanali seriaalis nimega "The Underground" koos Damon Wayans’iga. Samuti on ta käinud külalisena legendaarses Conan O’Brien’i õhtusaates. Kui Aries ei osale mõnes filmi- või teleprojektis, tegeleb ta üle maailma komöödiaklubides esinemistega.

Piiratud kogus Tallinna etenduse pileteid on eelmüügis alates 7. aprillist kell 10.00 Piletilevi müügipunktides. Salme Kultuurikeskuse uksed on 24. mail avatud alates kell 19.00st ning show algab soojendusesinejatega kell 20.00.

Vaata hirmnaljakat stiilinäidet sellest, kuidas Aries musti ja valgeid peremudeleid võrdleb: