Hiljuti Ameerika tuurilt naasnud A Sides on kõrgelt hinnatud DJ ja produtsent, kes töötanud pea kõikide oma valla suuremate
label
ite all, ilmutades enamuse oma loomingust enda plaadifirma Eastside alt.

Keegi teine ei oska nii kombineerida hingestatud vokaale selliste rütmidega, nagu A Sides kasutab ning tema bassikäigud on talle juba omalaadseks kaubamärgiks saanud.

A Sides’i produktsiooni kvaliteeti hindavad mitmed maailmakuulsad DJ’d, tema lood on esindatud näiteks selliste staaride nagu Grooverider, Fabio ja Andy C settides.

Ühes hiljutises intervjuus avaldas A Sides arvamust ka muusika hetkeolukorra kohta maailmas, öeldes et see on „pretty f***ked up right now” kui mobiilihelinad müüvad rohkem kui laulud ja muusika ning sellise turuolukorraga kaotavad enim just artistid ja plaadifirmad, aga kuna mp3-de müügiga internetis ongi kogu tööstus praegu täielikult muutumas, siis tuleb lihtsalt osavalt mängida ja kiirelt areneda.

A Sidesile sekundeerivad Jungle Feveri muusikaline juht Raul Saaremets, Eesti trummi ja bassi esileedi L.Eazy ning hiljuti teise albumi „Nights By Open Windows” üllitanud ja hetkel kodumaise muusikaelu huviorbiidis olev Leslie Da Bass. Live-momente pakuvad MC Busta ja djembetrummist džunglirütme välja võluv Nils.

Von Krahl avab sel reedel, 30. mail Jungle Feveri pidulistele uksed kell 22. Pilet flaieriga 100 ja ilma 150 krooni.

Virtuaalse flaieri leiab aadressilt www.saun.ee/junglefever