Müstiline mees, Jürgen Veber võlub oma trikkidega nii mehi kui naisi. Meie lugejatel oli Jürgenile hulgaliselt küsimusi, millele noormees ka avameelselt vastas!

Ma ei küsiks, ütleks, et uskumatu tegelane! Edu!
Südamest suured tänud nii meeldivate sõnade eest!
Suudaksid sa ära kaotada kõik inimesed ühest saalist? Kas sa suudad telekast kanalid ära kaotada?
Siinkohal vastaksin neile küsimustele ühtemoodi ja järgnevalt: Mulle pole kunagi meeldinud väga rääkida asjadest, mida ma kõike teha võin ja suudan. Pigem meeldib mulle rääkida tehtud asjadest.
Oma illusioonideks saan ideid kõikjalt enda ümbert, ainuüksi pooletunnine jalutuskäik Tallinna linnas võib vahel olla nii inspireeriv, et tekib päris mitu uut trikiideed. Vahel kaovad need mõtted mõne aja pärast sootuks peast, teine kord, aga saavad Illusioonid reaalsuseks kiiresti, samas on Illusioone mille väljatöötamisele kulub kuid või isegi aastaid. Seepärast ei meeldigi mulle tegelikult väga rääkida asjadest, mis on alles idee tasandil. Sest käies välja lubaduse, mingisugune trikk ära teha, panen ma iseennast asjatult pinge alla. Kuna selle lubadusega sean ma endale kohustuse ka see trikk kindlasti teoks teha ja see kõik ei lase enam rahulikult triki kallal “töötada”. Sest sellisel juhul muudan ma ise, ilma igasuguse põhjuseta, selle mis enne oli vabatahtlik, kohustuslikuks.
Kuid ühte võin ma küll öelda, usun siiralt ning olen enam kui kindel, et miski pole võimatu.
Kas su tööpõld jääb nüüd tänu telekas näidatud mustkunsti kiirkursusele kõvasti väiksemaks?
Hetke seisuga, seda küll kuidagi öelda ei saa. Pean ausalt tunnistama, et isegi hetke majandusseis (mis iganes see siis ka ei ole, langus, surutis või krahhJ) pole seda samuti vähendanud. Eks see vist ole tõsi, et meelelahutust vajab inimene alati, ka raskematel aegadel ning olgem ausad, tegelikult pole praegu elul viga midagi, ikka palju hullemaid aegu on nähtud.
Kallis Jürgen, aga palun ausalt, kas sa usud Nastja võimetesse? Ootan vastust suure huviga. Kõike paremat sulle!
Midagi erilist on selles tüdrukus kindlasti.
Kas on võimalik teha kindlaks surma põhjus, kuna arvan, et see ei olnud loomulik surm.
Tegelen mustkunstiga ainult inimeste meelte lahutamiseks, ega kasuta omi võimeid ja oskusi ära mõnel muul eesmärgil. Ehk teisisõnu, maagia musta poolega ma ennast ei seo, sest öeldakse, et ühel hetkel pöördub see alati Sinu enda vastu! Seega oskan soovitada vaid üht: kui et pöörduda selle küsimusega kellegi teise poole, üks variant on näiteks politsei. Olen kuulnud, et neil on seal päris palju tarku inimesi, eksperte, kes Teile kindlasti adekvaatse vastuse oskavad anda.
Kus kohas Eestis on võimalik mustkunsti õppida?
Jään kahjuks vastuse võlgu. Ei tea, et Eestis sellist kohta oleks.
Kas sa suudaksid arvata ära mu nime ?
Siinkohal tahaksin anda välja üllatusauhinna, eriti huvitava ja laheda küsimuse eest. Auhinna saadan Teile ise postiga koju, sest lisaks nimele, arvasin ma juba ka aadressi ära.
Rääkisid kunagi Kroonikas oma esimesest armastusest, ühest tüdrukust oma koolis. Mis oli see mis sind noorena temas köitis ja mis on temast tänaseks saanud?
Ei teagi tegelikult enam, mis mind toona tema juures võlus. Olime siis ikka väga noored, võib isegi öelda, et lapsed. Viimane muidugi ei tähenda seda, et need tunded seetõttu nõrgemad oleksid olnud. Selles eas ei pruugita vahel ehk päris täpselt armumisel ja armastamisel vahet teha, kuid olen kindel, et kui see armastus kahe noore või teismelise vahel tekib, on see täpselt sama tõeline ja tugev kui täiskasvanutegi puhul.
Mis temast tänaseks on saanud ... pean tunnistama, et ma täpselt ei teagi. Sest oleme peale põhikooli lõppu läinud kumbki oma teed.
Kindlasti on ka teil kui mustkunstnikul midagi mida te kardate, kas nimetaksite mida te kardate või on neid rohkem kui üks?
Kõrgust! Seda kardan ma ikka kohutavalt.
Millal esimest korda tüdrukut suudlesite?
See oli põhikoolis, kui vana ma täpselt olin, seda ma ei mäletagi.
Mida on isa teile õpetanud? Kas tema tegi ka mustkunsti?
Ei, mustkunsti tema ei teinud. Mustkunstiga pole tegelenud ka minu vanaisa ega mitte ka vana-vanaisa. Kuid sellest hoolimata olen oma isalt õppinud palju, võib öelda, et isegi väga palju. Kui kõik see siinkohal kirja panna, tuleks nimekiri ikka meeletult pikk ja vaevalt, et keegi seda kõike lugeda viitsib. Igatahes olen oma isa alati austanud ja kindlasti on ta mulle olnud väga suureks eeskujuks.
Mis Sind veel peale mustkunsti huvitab?
Neid asju on palju. On kindlad lemmikud, nagu näiteks jalgpall, mis varem moodustas väga tähtsa osa minu elust, kuid tänaseks olen jäänud rohkem “telerist jälgija” rolli. Kuid lisaks sellistele kindlatele lemmikutele, nagu eelpool mainitud jalgpall ning veel näiteks metsas jooksmas käimine ja male mängimine, meeldib mulle kohutavalt proovida ka uusi asju, juba pikemat aega planeerin Benji hüpet, kuid siiani pole endas piisavalt julgust leidnud selle teokstegemiseks.
Üks asi on kindlasti veel, mulle meeldivad väga loomad, eriti koerad ning vahel pole paremat vaimu puhkamiseks, kui terveks nädalavahetuseks Pärnusse vanematekoju sõita ning seal elava ülilaheda dobermanniga tegeleda.
Kas seks on parem kui mustkunst? Või on mustkunst parem kui seks?
Maitse asi. Tegelikult pole, minu arust, teatud asju omavahel kuidagi võimalik võrrelda, sest nad on lihtsalt nii erinevad. Nagu näiteks pole võimalik öelda, kumb on parem, kas suhkur või sool? Sest kõik oleneb olukorrast. Kooki tehes eelistaks ikka suhkrut ja supi sisse raputaks soola. Sama on ka seksi ja mustkunstiga.
Kas sa tahad saada sama heaks kui David Copperfield?
Kindlasti on tema näol tegu oma ala vaieldamatu meistriga. Kes lisaks suurepärasele trikioskusele, valdab hästi ka näitekunsti. On ta ju omal ajal isegi muusikalides mänginud ja Broadwaylgi üles astunud. Kuigi mind ja minu tegemisi väga tihti tema omadega võrreldakse ning meid tihti kõrvutatakse, mis on mulle muidugi väga suureks auks, pean siiski tunnistama, et sellist eesmärki, et ühel päeval saada sama heaks kui tema, ma endale seadnud ei ole. Kindlasti on temalt väga palju õppida! Kuid miskipärast on see nii, et minu iidolid ja eeskujud jäävad tegelikult sootuks teistesse eluvaldkondadesse. Ja selle, millest mina unistan ning kuhu ühel päeval välja jõuda soovin, jätan ma siinkohal saladuseks, sest öeldakse ju, et kui oma unistused välja rääkida, siis nad ei pidavat täituma.
Kas sa saad end ära elatada mustkunsti tehes või on Sul mingi “päris töö” ka?
Sellekohapealt on mul küll ikka väga vedanud, sest olen üks nendest õnnelikest inimestest, kes saavad öelda, et nende töö on ühtlasi ka nende hobi ning hetkel saan ma tõepoolest pühenduda vaid mustkunstile.
Kas tahaksid juba abielluda?
On asju, mis on elus kindlalt paigas ja mis toimuvad konkreetse graafiku järgi. Kuid elus on ka asju, mida niimoodi kindlalt ette planeerida ei saa. Üks nendest asjadest on kindlasti ka pere loomine. Eks sellised asjad nagu abiellumine, aga ka näiteks laste sünd, tulevad ikka siis, kui “peavad” ehk kui selleks kõigeks on just see õige ning sobiv aeg.
Kas seksides ka mustkunsti kasutad?
Ei kasuta! Samal ajal jäneseid torukübarast välja ei tiri!
 
Tahaksin Teid kõiki omaltpoolt tänada ka minu tegemiste vastu huvi tundmast ning nende lahedate ja huvitavate küsimuste eest. Järgmise Meeleoluka Korrani!