Aasta-alguse laager toimus juba traditsiooniliselt Kohilas, alustuseks avati tüdrukute meeled joogalaadse vabastava tantsuga Sunara koolitaja Merliis Sulg poolt. Peale lõunasööki kohvikus Sofia rääkis toitumisest Reelika Õigemeel, talendivooru mõtteid vahetati lavastaja Juss Haasmaga ning siis meisterdati vahvaid šokolaaditaskud Witch Pointi juhendamisel. Esmakordselt kohtus Miss Raplamaa kandidaatidega Jevgeni Fokin, kes pani oma energiast pakatava olemisega tüdrukud muusika taktis poodiumile liikuma.

Teine päev algas selle aasta tantsutreener Eva-Lena Raenokiga, kes tüdrukutele juba armu ei andnud ning 1,5 tundi toimus aktiivne tantsimine. Päev jätkus Sunara naiselikkuse koolitusega, mis viis tüdrukute mõtted veelgi positiivsemaks, enesekindlamaks ja graatsilisemaks. Katri Orumets õpetas kandidaatidele, kuidas punuda huvitavaid patse ja teise päeva viis õhtusse Victoria Kass, kes juhendas samuti neide liikumises, mida neil läheb vaja nii moešõu-, trikoo- kui ka pidulikus voorus.

Viimane päev oli tansude ja ilurohke, Eva-Lenaga korrati tantsusamme ning Aune Aasoja jagas jumestusnippe. Laagri lõpetas Mairold Millert lühikese põhisammude koolitusega.

Juubeliürituse Miss Raplamaa 20 ettevalmistusperiood jätkub Puraviku Tuuleveski Sepikoja külastusega, Kehtna MTK kokanduspäevaga, fotosessiooni ning esinemisega JCI aastapäeva üritusel.