Dinner In The Sky taevarestorani Baltimaade tegevjuhi Risto Meigase sõnul õnnestus Frantzén/Lindebergiga kaubale saada veel veidi enne värske maailma TOP50 edetabeli avaldamist. “Meil vedas, sest viimaste uudiste valguses on nende hõivatus ja seeläbi ka turuhind hüppeliselt kasvanud,” ütles Meigas, kelle sõnul võtab Rootsi duo oma Tallinna-missiooni tõelise kirega, sest nii Eesti külastamine kui ka taevarestoran on nende jaoks uued kogemused.

Vaid kahe aasta eest loodud ja koheselt Rootsi parimaks restoraniks valitud Frantzén/Lindebergi ühe asutaja Daniel Lindebergi sõnul teeb ta juuliks juba ettevalmistusi. “Oleme kokku leppinud, et pakume Tallinnas Frantzén/Lindebergi paremaid palu, kuid täpne “taevamenüü” on alles töös,” ei nõustunud Lindeberg saladusloori kergitama.

Dinner In The Sky taevarestoran on Tallinnas, Vabaduse väljakul avatud 2.-8. juulini. Osalejad tõstetakse 50 meetri kõrgusele 160 tonni kaaluva erikraanaga. Esmakordselt oli taevarestoran Tallinnas eelmisel suvel ning siis müüdi kõik tuhatkond kohta kiiresti välja.

Taevarestorane on seni nähtud 30 suurlinnas üle maailma. Ameerika majandusväljaanne Forbes on Dinner In The Sky taevarestorani valinud maailma kümne kõige erilisema söögikoha hulka. Traditsiooni kohaselt pakutakse taevarestoranis väga kõrgetasemelist toitu – paljud Michelini tärniga kokad on valmistanud piduroogasid kuulsustele ja kroonitud peadele – näiteks on külaliste seas olnud Monaco vürst Albert ja Rootsi prints Carl Philip.

Kohti selle suve taevarestorani saab broneerida aadressil www.dinnerinthesky.ee.