Kopli Restorani ruumides toimuv Kama Market teeb seekord koostööd ajakirjaga Mood ning pakub palju kevadisi värskeid moeleide, mis lisavad argiellu särtsu. Moegrumaanideni jõuavad uued ja vähekasutatud vintaaž-, moe- ja brändikaubad. Lahedaid ja stiilseid leide jätkub nii naistele kui meestele.

Oma kama paneb välja näiteks Eesti filmirežissöör Marianne Kõrver, kes lubas tuua oma kapist välja vintaažkleite, litreid ja Reet Ausi disaini. Samuti stiiliikoon, modell ja DJ Inga Vatsk-Laasner, kes pakub vingeid palasid oma riidekapist. Tekstiilidisainer Pamela Peepson on valinud välja mõned enda sõnutsi väga funky’d hilbud ja jalanõud. Loomulikult on esindatud ka teised linna parimad fashionistad, kes tuulutavad oma kappe ja on valmis loobuma kallitest aaretest. Hinnad jäävad 3-35 euro vahele.

Esindatud on ka mitmed ehtedisainerid, näiteks Eva Mirza Jewellery, Killud by Angela Orgusaar ja Liis Kõuhkna. Ehted maksavad 25-125 eurot. Kohal on ka meigikunstnik ja fotograaf Janne Jüsmä, kes disainib 15 euro eest igale näokujule ideaalse kulmukaare. Tšakraid aitavad avada DJ Marta Vaarik ja Sandra Mäesepp.

Mõned vabad müügikohad veel on, võta ühendust e-maili teel kopli.couture@gmail.com. Korraldajate poolt on müügilaud, mille tasu on 10 eurot, riidestange tuleb ise kaasa võtta.