"Kuna meil ei ole suurt meediaplatvormi, mille abil öelda, mis Hansarist arvame, siis tegime seda, mida me suutsime selle lühikese ajaga, mis meil oli. Nimelt disanisime paar meeleolukat särki  ja märki, et näidata, mis me asjast arvame," jutustavad Guru disainifirma alla koondunud noored.

Noorte Hääle toimetusega võttis ühendust lugeja, kes märkas Tallinna tänavail just selle sama Guru plakateid, mis suunavad kodulehele, kust omakorda jõuab Facebooki. "Ainuke asi, mida me siinkohal siiralt kahetseme, on see, et  proua Hansar oma mõttevälgatusega liiga hilja välja tuli. Kahjuks olid meil postrid juba selleks ajaks tehtud. Muidu oleks me linna midagi n-ö teemakohasemat täis löönud."

Facebooki fännilehele on noored riputanud "Kultuurišokk 2011" pealkirja alla särkide näidised ning põhjendavad oma teguviisi paari lausega: "Eestlane on lauluinimene ning tänu sellele võtsime ka vabaduse. Meie oleme vabad inimesed ning Õllesummer on alati teisejärguline," põhjendavad nad, miks võtsid voli kujundada T-särgid Marje Hansari ütluste põhjal.