Pits on äärmiselt naiselik ega kao kunagi moest. Klassikana on ta alati poelettidel saadaval olnud, kuid nüüd on pitsesemetest saanud tõeline hitt ning need on saadaval pea igas rõivakaupluses. 

Kuidas pitsi kanda?

Pits annab šiki välimuse, kuid on teatud riskid, mida seda kandes arvesse tuleks võtta, näiteks musta pitsi kandes on väga kerge endale tahtmatu gootivälimus saada.

Pitsi kandes tuleks vältida pitsidetailidega ehteid, sest see läheks pisut liiale. Kanna tagasihoidlikke aksessuaare, näiteks väikeseid kõrvarõngaid või kuldset käevõru. Pärlid mõjuvad ülepingutamisena. 

Mustad pitssukad on seksikad talvel, kuid ära kanna neid teksaseelikuga ja väldi ka liiga erksavärvilisi seelikuid. Mustad sukad sobivad alati kõige paremini musta seelikuga — sel juhul tasub kanda aga teist värvi toppi, et mitte liiga sünge välja näha. 

Kui riideese on üleni pitsist, siis sobib see hästi mõne lihtsa riideesemega, näiteks pitspluus liibuva seelikuga või pitsist seelik hästiistuva maika või T-särgiga. Tasuks silmas pidada, et pits sobib kõige paremini ühetooniliste, mitte kirjude rõivastega. 

Tavaliste teksadega sobib kõige paremini pitsidetailidega, mitte üleni pitsist pluus — viimane ei näe nii hea välja.

Sel suvel

Päevitunud nahaga sobivad imehästi kreemjas ja valge pits koos lihtsate aksessuaaride ja pruunist nahast kingade, kottide ja vöödega.

Vaata, kuidas kannavad pitsi kuulsad naised:

Vaata ka pitsilisi kleite kevad-suve 2011 moelavadel

Allikas: vogue-fashion.blogspot.com