Kutsehariduse suursündmusel Noorel Meistril on ka sel aastal avatud Rajaleidja karjäärikohvik, mille menüüs on info edasiõppimise võimalustest ja elukutsetest.

Karjäärikohvikus töötavad Rajaleidja karjäärikeskuste töötajad, kellega saad rääkida oma tulevikuplaanidest. Kohvikust tasub järgi uurida, millistel erialadel on mõttekas õppida, millised erialad sobivad Su isikuomadustega või milline kool pakub just huvipakkuvat eriala.

Karjäärikohviku menüüs on ka test, mis aitab välja selgitada Sinu isikuomadused ja sobivad erialad. Oluline on pärastine tagasiside ja analüüs koos karjäärinõustajaga, kes aitab Sul erinevaid nüansse näha, kuna ei ole olemas ainult ühte õiget vastust.

Lisaks saad tutvuda ka karjääriplaneerimist toetava portaaliga Rajaleidja. Samuti võid kohvikus niisama messimürast jalga puhata ning tõmmata karjääriloosi. Parimatele loomulikult ka auhinnad.
Loodetavasti pärast karjäärikohviku külastust oled teadlikum, milline kool valida, millist eriala õppida ning mille põhjal langetada valikuid.

Silmatorkava ja erksa karjäärikohviku leiad halli sissepääsu juurest.