Koolis (Tartu Descartes’i Lütseum) laulsin ikka erinevatel üritustel ning osalesin erinevatel konkurssidel — kooli iga-aastane lauluvõistlus „Alouette“, prantsuse keele konkurss jne. Viimased 4 aastat (üks aasta jäi vahele) olen õppinud klassikalist laulmist Sirje Vasmanni käe all, kes on lihtsalt fantastiline!

„Karlova otsib superstaari 2010“ osalesin ma sellepärast, et mu õpetaja oli selle üritusega tihedalt seotud ning soovitas. Mõtlesin siis, et miks mitte!

Mäletan, et olin kohutavalt närvis astudes esimest korda kohtunike ette. Laulsin Aerosmith’i „I don’t wanna miss a thing“ ja sain kollase kaardi. Järgmises voorus tuli meil esitada vabalt valitud laul fonoga. Lauluvalik kaldus seekord prantsuse keele poole, Shy’m „Reves d’enfant“. Olen ise suur prantsuse keele austaja ja viimasel ajal on just selles keeles laulud saanud väga hingelähedaseks.

Võib-olla tuleb ka see sellest, et veetsin tervelt aasta prantsuse keelses Šveitsis. Järgmises voorus oli meil ette antud nimekiri, mille hulgast pidime valima. See voor oli ühtlasi ka viimane enne finaali.

Madonna „Frozen“ tagas ka mulle pääsu finaali. Finaali pääsesid 9 noort lauljat, mina olin neist üks vanimaid, noorim oli kõigest 14-aastane tütarlaps. Enne 16.detsembri finaali oli meil 3 nädalat proovid koos bändiga. Laulda koos bändiga oli mulle kindlasti uudne kogemus.

Finaalis laulsin Lara Fabiani „Immortelle“’i. Lara Fabian on ka ühtlasi mu üks lemmikuid lauljaid. Kui rääkida muusikastiilist, mis mulle meeldib, siis vabal ajal ma kuulan muusikat seinast seina — MGMT, Bloc Party, AvA, Muse, Lara Fabian, Christina Aguilera, Jacques Brel.

Kuid rääkides laulmisest, siis kindlasti meeldib mulle rohkem laulda ballaade. Meeldib kui sõnadel on tähendus ja muusika on hingestatud.

Karlova superstaari võit tuli mulle üllatusena, sest vastased olid väga-väga tugevad. Võit oli minu jaoks suur au. Arvestades seda, et tegemist oli siiski vägeva üritusega — kohal oli isegi ERR kaamerad. Valgustus, heli — kõik oli viimasepeal

Auhinna pani välja Vanemuine teatripiletite näol ning samuti Karlova kool omaltpoolt rahalise võidu ning võimaluse esineda Karlova kooli aastapäeva kontsertil Vanemuise kontsertimajas.

Karlova superstaar oli ühtlasi ajendiks end registreerida ka päris superstaari konkurssile.
Kuigi esmasprioriteet on ja on alati olnud kool, ja edaspidi kõrghariduse omandamine, siis laulmist ei jäta ma kunagi!