Nüüd kui vihmased ilmad endast juba märku annavad, siis oled endalt kindlasti küsinud: kas suvearmastus jääb püsima? Pelgalt filmi "Grease" vaatamisest aga vastuse leidmiseks ei piisa.

Kui Sinu suvearm möödus kuumal rannal peesitades, teinetise huultelt jäätist limpsides, maasikaid süües ja elades ainult hetkes, kus kõik tundus üks lõputu pillerkaar, siis ma ei tahaks olla tujurikkuja, kuid on asju, mida sa peaks teadma, enne kui saad kindel olla, et teie suhtel on tulevikku.

On teada, et inimesed lõunamaades on oluliselt õnnelikumad kui näiteks siin, meie külmas Eestis. See on nii seetõttu, et päiksel on inimestele positiivne mõju ja loomulikult tekitab külm kliima mitmesuguseid probleeme, millega lõunamaalased tuttavad ei ole. Tasub meeles pidada, et koos sügisega lõpeb ka terve suve kestnud siesta ja fiesta!

Kas oled oma kallimaga rääkinud, millised on teie plaanid sügisel ja millist tulevikku te enda jaoks näete? Võid olla üllatunud, sest suvel kohatud sarmikast blondiks pleekinud juustega päevitunud kallimast võib talvel saada endasse tõmbunud töönarkomaan, kes otsib lohtust vaid tööst, õppimisest ja oma huviladest.

Räägi sellest enne, kui saabub sügis, et saaksid alustada uut peatükki või jätta suvearm ilusaks mälestuseks!