Nooremana polnud mina üks neist, kes avalikult demonstreeris oma alaselga ja kannipragu. Minumeelest ei ole see ei ilus ega ka ligitõmbav. Miks arvavad külmetavad ja paljaste nabadega neiud, et nad on seksikad? Nagu sinised vibraatorid keset tänavat... Tean, et iga inimese tervis on tema enda mure ning ma ei tulegi lapsevanemat mängima.

Tean, mis tunne on oma neerud ära külmetada- valu ei ole eriti meeldiv ning lühiajaline. Võiks oma tervise eest veidi rohkem hoolitseda, kas tõesti on see nii tappev tegevus panna veidi pikem särk selga? Vaevalt, et leidub nii palju inimesi, kes soovivad su "tagaukseni viivat koridori näha". Kui püksid vajuvad maha istudes veidi madalamale ja nähtavale tuleb väike osa seljast- see on veel talutavam.

Inimeste edevus on piiritu nagu ka lollus- mida pakutavalt need kenad noored neiud ei tea on see, et tegelikult kasvatavad nad omale pekist päästerõngaid. Kevadeks pekki? Miks ka mitte? Voltidest, mis on tekkinud alaselja- või kõhule, on väga raske lahti saada.

Terviseprobleemid ilmnevad kiiremini, kui arvatagi osatakse. Kui soovid käia kosmodiskiga ja ohkida oma radikuliidi üle, siis lase tuulel oma selga ja organeid paitada! Kui juba nii karastatud ollakse, miks mitte bikiinide väel ringi käia? Päris kuum, eksole?

Ei pea olema riides nagu kubujuss, et end soojas hoida. See, et riietud soojalt ja hoolitsed enda tervise eest ei tähenda kohe, et oled jube luuser ja pipar. Parem riietuda natukenegi soojemalt, et vanemas eas mitte langeda seljavalude ohvriks ja muutuda kibestunud vanamutiks.