1. Pisar silma nurgas


Pisar parema silma nurgas tähendab tihti seda, et inimene on kas kellegi mõrvanud või mõrva katse teinud. Paljud inimesed teevad sellise märgi omale ka siis, kui keegi lähedane on vanglas või traagiliselt elu kaotanud. Sellise tätoveeringu kandmine tekitab probleeme, kui keegi on selle nalja pärast teha lasknud, sest kuritegelikus maailmas usutakse, et oma tätoveeringud peab välja teenima.

2. Buddha


Jumala pilt kehal on jumalateotus, mistõttu turistid, kelle keha sellised tätoveeringud kaunistavad, lõpetavad tihti politseis, eriti kui reisivad budistlikes riikides.

3. Yakuza


Jaapanis on ainult neil inimestel õigus sellist tätoveeringut kanda, kes ise kuuluvad Yakuza jõuku. Tegu on riigi ühe kõige võimsama ja verejanulisema rühmitusega, seega tekib kindlasti probleeme kui tätoveering vale inimese keha kaunistab.

4. Ristik


Selline tätoveering tehakse tihti just hea õnne nimel, kuid peab jälgima, et taimel oleks kindlasti 4 lehte. 3 lehega ristiku kandja kuulub Iirimaa kuritegelikku jõuku. Kui kogemata on tätoveering veidi valesti läinud, ei tasu päris jõugu liikmele silma jääda.

5. Okastraat


Organiseeritud kuritegevuse maailmas tähendab selline tätoveering, et see inimene on olnud süüdimõistetud. Iga sõlm traadil tähendab ühte aastat vanglas. Kui keegi sellise tätoveeringu alusetult teha laseb, võtavad endised vangid seda solvanguna, mis võib omaniku elu vägagi raskeks teha.

6. Möirgavad kiskjad


Tavaliselt seostatakse sellist tätoveeringut julguse ja võimukusega, kuid kriminaalses maailmas märgib see inimesi, kes kipuvad vägivaldsed olema ning võivad ilma kahjutundeta midagi jõhkrat korda saata.

7. Sõrmused sõrmedel


Selliste tätoveeringutega saab kõige kiiremini teada, kas omanik on käinud vanglas ning kui austatud ta seal oli. Iga sõrmus näitab omaniku autoriteedi ulatust ja kogemusi.

8. Rist rinnal



Selline tätoveering on väga ohtlik just Venemaal. Riigi kõige ohtlikumad kriminaalid saavad oma kehale just sellise kujutise. Kui selline kujutis oma kehale naljaviluks teha, võidakse teda valetamises süüdistada.

9. Ämblikuvõrk


Ämblikuvõrk on süüdimõistetutel kui elulugu. See tähendab, et nad olid kaua vangis ja võitlesid ka narkosõltuvusega. Üks ring tähendab ühte rasket aastat kellegi elust.

10. 5 tipuga kroon


Viie tipuga kroon on Latiino Kuningate jõugu sümbol. Nad on üks suurimaid Hispaania kurjategijate rühmitusi.

11. Kolm täppi


See väike tätoveering tähendab igal pool maailmas "Minu pöörane elu", mille saajal peaks olema kuidagi kriminaalne taust või seotus kuritegeliku maailmaga.

12. Tähed

Tähed on kõige tavalisem tätoveering vangis olnutele. Selle tähendus sõltub tähe asukohast. Näiteks täht põlvel tähendab, et see inimene ei allu kunagi kellegi teise tahtele, täht õlal sümboliseerib võimu ja austust.

13. Mängukaardid


Kriminaalses maailmas on igal kaardil oma tähendus ja võib öelda väga palju oma kandja kohta. Kui sellist tätoveeringut ilma põhjuseta kanda, võib seda valetamisena kohelda.

14. Pussitatud roos


Selline romantiline tätoveering tehakse vaid juhul kui inimene on käinud vangis enne täisealiseks saamist. Roos ilma pussita tähendab, et inimene sai vangis olles täisealiseks.

15. Kloun


Brasiilias saavad sellise tätoveeringu vaid inimesed, kes on tapnud politseiniku. Seepärast võib sellise teose kandmine näidata seadusesilma solvamist.

16. Sõjaga seotud või poliitilised tätoveeringud

Inimesed, kes oma kehale just sellised kujutised valivad, peaksid olema valmis võitlema enda seisukohtade eest. Paljudes riikides võib selliste piltide eest trahvi saada või koguni vangigi minna, eriti juhul, kui see inimeste uskumusi solvab.

Allikas: veebileht Bright Side