39-aastane glamuurimodell Katie arutles jutusaates Loose Women teema üle, mis puudutab kindlasti paljusid lapsevanemaid, kelle kodus vaimupuudega laps kasvab. "Praegu on ta 15-aastane. Järk-järgult hakkab ta ennast ning oma keha avastama. Me oleme tõesti arutlenud, kas peaksime talle 18. sünnipäevaks külastuse prostituudi juurde kinkima või mitte. Temast saab noormees, kas peaksin talle seksuaalsust tutvustama?" uuris Katie autorilt Kathy Lette'ilt, kes samuti selle küsimuse üle pead murdnud on.

"Arvan, et peaksid ootama kuni aeg sealmaal on ja siis mõistad juba ise, kas ta seda vajab. Kas ta üldse antud teemast huvitatud on, ning kas see teda kuidagi mõjutab," sõnas autor.

Katie pojal Harveyl on diagnoositud autism, hüperaktiivsus, vaegnägemine ning Prader-Willi sündroom, mis tähendab seda, et ta tunneb pidevalt nälga. Seetõttu kannatab Harvey ka diabeedi ja ülekaalulisuse all.

Vaatamata kõigele sellele on Harvey leidnud endale koolist sõbranna, kellega erilist lähedust tunneb: "Minu teada istuvad nad koolis kõrvuti. Nad on koos juba mõned aastad, kuid ma ei usu, et nad suudlevad või midagi sellist." Samuti avaldas Katie ajakirjale OK! antud avameelses intervjuus, et ei oleks aus kui tema poeg peaks isaks saama. "Füüsiliselt on ta selleks muidugi võimeline, aga vaimselt mitte. Ta ei saa iseendaga hakkama, kuidas ta siis veel naise ja lapse eest hoolitseks? See ei oleks aus."

Katie peres kasvavad lisaks Harveyle veel 12-aastane poeg Junior, 10-aastane tütar Princess, 3-aastane poeg Jett ja 2-aastane tütar Bunny.