Hendrik Sal-Saller: "Red Hot Chili Peppersiga on niimoodi, et kunagi enne, kui nendest maailmakuulus bänd sai, kuulasin nende plaate küll ja oli põnev.

Mul oli isegi selline seik kunagi, et sõitsin nendega koos Provinssirockile. Singer Vinger läks sinna esinema ja mina läksin niisama kuttidega kaasa. Mõtlesin, et lähen töllan festivalil. Soomes võeti laevalt tulnud Singer Vingeri poisid peale ja öeldi, et kuulge mehed, sõidame lennujaamast ka läbi, mingi Ameerika bänd tuleb. Võtsime lennujaamast bussi peale tundmatu bändi nimega Red Hot Chili Peppers. Nad kinkisid meile oma kassetid ja hiljem sai päris kõvasti seda bändi digitud. Aga et ma nendega nüüd kuidagi sarnaneks, siis seda, ma arvan, küll ei ole."

Tolleaegsel Olümpia hotelli restorani kelneril, punkar Urmas Tunderbergil aga õnnestus 1988. aasta Rock Summeril kohtuda oma iidoliga: "Kuna olin ainuke kelneritest, kes muusikaga tegeles, pani adminn vist tahtlikult minu laudadesse istuma muusikud ja bändid. Nii oli see ka esimese Rock Summeri ajal. Minu laudades istusid Soome Sleepy Sleepers, Big Country ja PiL ning Johnny Rotten ise! Igaks juhuks olin tööle kaasa võtnud fotoka ja Pistolsi plaadi Never Mind the Bollocks. Sain Rottenilt plaadikaanele autogrammi ja teksti, mis eesti keeles oleks umbes: "Johnny Rotten oli siin ja juua täis kui siga." Ka ühine pilt kelnerist-kliendist sai võetud. Ajasin Rotteniga juttu Pistolsi aegadest ja eesti pungist. Hiljem keegi tuttav rääkis, et Rotten oli kuskil Eesti ajalehes intervjuus imetlenud, kui tuntud ta Eestis on!"

...

Juhtus sedagi, et mõnda punkarit keskmiselt kolm korda päevas miilitsasse viidi. Näiteks Anti Pathique, keda Viru tänava ühest otsast teise minekul üksteist korda kinni peeti.

Endel Meri: "Punkarite lemmikuteks olid tol ajal Moskva kinotegelased, kes iga kord, kui mõnes poliitilises filmis tuli kujutada Euroopat, sõitsid Tallinna, helistasid Villu Tammele ja palusid kõik kohalikud punkarid kokku ajada."
Ivo Uukkivi: "Punkarid pidid olema mingi stseeni taustaks, markeerimaks, et tegevus toimub Läänes. Õige pea veeres kohale mendi-buss, kuhu meidi meelitati lubadusega, et palka makstakse selles bussis. Palka makstigi seal, kusjuures kõik viidi ühtlasi Laari menti aru andma. Süüks pandi häbi, mida oleme teinud Nõukogude Eestile kogu Nõukogude Liidu ees lihtsalt oma olemasoluga."