Ohver postitab oma blogisse pilte, mida telefonivaras ja tema tüdruksõber endast teevad. Veel elab ta kaasa nende elusündmustele ja tähtpäevadele — HTC endine omanik oleks justkui kogu aeg telefoni uute omanikega koos ning on nendega käinud nii pulmas kui veetnud jõule.

Blogipidaja kirjutab ühes oma postituses: “Ma olen jõudnud arusaamisele, et minu HTC-d kasutab hoopis selle kuti (kes telefoni varastas -toim.) tüdruksõber. Selle info kinnituseks saan ma iga päev tonnide viisi pilte, mida see naine endast teeb. Siin on oktoobrikuu valik ja mitmeid variante, mida kanda kalavõrk-pluusi all.”

Viimaseid fotosid võib vaadata omal vastutusel, sest see on midagi ütlemata piinlikku. Ilmselt just sellepärast ongi kättemaks nii magus?

HTC maitsetult riietuvad uued omanikud, kes pesitsevad Rumeenias ja keda blogipidaja hellitavalt mustlasteks kutsub, postitavad endast pilte võrdlemisi kentsakates riietes. Blogipidaja kirjutab nende piltide alla humoorikalt — Bucharest Fashion Week.

Ühel fotol on varganägu ennast üleni Adidasesse mässinud. Selle foto all tõlgendab blogija sõnumit, mida tema telefoni varastanud mees pealtvaatajale anda tahab — ADIDAS - All Day I Dream About Stealing (unistan terve päev varastamisest -toim.)

Üldiselt on tegemist lugejale humoorikat meelelahutust pakkuva blogiga, mis varganägusid mõnitab. 

Peale seda, kui blogi erinevatesse uudistesse jõudis, kustutati fotod telefonist. Kuid blogi koos piltidega jääb.

Paras palk?