Katusekino hooaja viimastel päevadel linastub kaks filmi päevas. Sealhulgas Eesti kinopubliku sooja poolehoiu võitnud linateos "Kuninga kõne", mis krooniti tänavusel Oscari-galal läinud aasta parimaks filmiks, woodyallenlik hittkomöödia "Vicky Cristina Barcelona" ning filmiajaloo mõjukaimaks õudusfilmiks tituleeritud Alfred Hitchcocki thriller „Psühho“.

Katusekino eestvedaja Aivar Laane sõnul võib tänavuse hooaja tulemustega igati rahule jääda. 2011. aasta hooajal külastas katusekino üle 20 000 piletiga külastaja. Sellele lisandub suurusjärgus 5000-7000 inimest, kes külastasid hooaja jooksul Viru keskuse katuseterrassi ja kohvikut kinovälisel ajal. Aivar Laane sõnul oli sel aastal märgata ühtlasi oluliselt suuremat turistide ja välismaalaste osakaalu.

Katusekino eestvedaja sõnul oli teise tegevusaasta tugevuseks mugavam kinokeskkond, millesse õnnestus investeerida tänu EASi kasvutoetusele. “Meie ilmastikuga funktsionaalsed katusealused boksid pehmete diivanite, terrassisoojendite ja lauateenindusega seansi ajal kujunesid menukaks ja kõik uuendused võeti külastajate poolt väga positiivselt vastu,” sõnas Laan ja lisas, et mugavaid boksikohti harjusid inimesed ka Piletilevi kaudu eelbroneerima.

Aivar Laane sõnul jätkus programm 120 päeva jooksul kõrge kvaliteeditasemega. Lisaks kinoklassikutele ja haruldastele filmipärlitele suurendati sel aastal värske kino osakaalu - mängufilmidest kuni erilisemate dokkideni. “Katusekino filmivalik on kindlasti endiselt unikaalne ja eristuv kõikidest teistest kinodest turul,” märkis Laan.

Samuti toimus katusekinos hooaja jooksul valik erinevaid kontserte ja etendusi. Sealhulgas Jazzkaare kontsert Islandi päeva raames, Pecha Kucha minikonverents, unikaalsed tantsuetendused, ilusate asjade laat ja Silent Disco Live.

2012. aasta hooaja plaanis lubab Aivar Laan avada katuseterrassi ja kino maikuus, kohe kui ilmad on kevadiselt soojad. “Nimekiri uue hooaja headest ja haruldastest filmidest on väga pikk, seega programmi osas ei tee me mingeid kompromisse ka järgmisel hooajal,” lausus Laan ja lisas, et 2012. aasta toob kindlasti põnevaid uudiseid Katusekino vabaõhuterrassi ja kohviku menüükontseptsioonis ning töös on veel mitmed põnevad arendusideed.