Josh Kloss teatas Instagramis, et maailmakuulus lauljanna suhtus temasse üleolevalt, kui teised juures olid, kuid omavahel olles oli kõik vastupidi, vahendab Fox News. Modell väitis, et Perry kutsus teda isegi endaga stripiklubisse, kuid mees keeldus.

Kloss selgitas, et on mitmeid kordi Perryga juhuslikult kohtunud ka peale seda, kui lauljanna Russell Brandist lahutas. Sinna jääb ka olukord, mida modell lausa ahistamisena kirjeldab.

"Võtsin sel korral sõbra kaasa, kes meeletult Perryga kohtuda soovis. Oli Johny Wujeki sünnipäev. Kui ma Perryt nägin, siis kallistasime. Ta veel tohutult meeldis mulle. Hetkel, mil hakkasin teda sõbrale tutvustama, tõmbas ta mu Adidase dressipüksid ja aluspüksid nii madalale kui sai ning näitas kõigile meid ümbritsenud inimestele mu peenist."

"Kas te suudate kujutleda, kui piinlik mul oli? Ma räägin sellest, sest kõik teavad, et võimukad mehed on perverssed, kuid võimukad naised on täpselt sama rõvedad."

Modell paljastab, et sai videos osalemise eest piinlikult vähe palka. Kuigi klippe kasutati ka lauljannast tehtud DVD-l, siis Klossile tasuti vaid 650 USA dollariga.