Järjekorra pikkus tekitas peokülaliste seas vastakaid arvamusi. "Ma tulen oma lemmikartisti kuulama ja siis pean tunde seisma, et sisse pääseda. Pole ammu sellist asja juhtunud," väljendas nördimust mitukümmend minutit oodanud Priit.

Peost osa võtnud Märt leidis, et pikad ooteajad just tõestasid, et klubi HALL on saamas võrdväärseks maailmakuulsate peopaikadega. "Berliinis ootavad mõned Berghaini järjekorras kaks tundi ja ei saa sisse. Ooteaeg just näitab, et inimesed on hakanud heast tantsumuusikast lugu pidama. Mina siin probleemi küll ei näe."

The Dark Side of the Mooni korraldajad vabandavad külaliste ees, kes olid olukorrast häiritud. "Mõistame inimeste meelehärmi, kuid klubile HALL on oluline turvalisus ja mugavus, mistõttu tuleb inimestel läbida turvakontroll. Lastes klubisse vähe inimesi korraga sisse väldime ka ebameeldivat trügimist," selgitas HALLi üks eestvedajatest Rene Reinumägi.

"Peole tulemisel kehtib paraku kuldreegel, et kui on kindel soov oma lemmikut õigel ajal näha, siis tasub kohale saabuda varem. Eile esinesid põhiartistid, DVS1 ja Octo Octa eri saalides samal ajal ning suur osa rahvast saabus viimasel minutil. Paraku tekkisidki seetõttu järjekorrad. Paari tunniga asi aga lahenes ja kõik mahtusid klubisse. Pidu sai kenasti peetud," lisas Reinumägi.

3. - 5. augustini leiab klubis HALL aset elektroonilise tantsumuusika off-festival The Dark Side of the Moon.

Üritus toob Eestisse maailmakuulsad nimed nagu Dana Ruh, Boris, DVS1, Octo Octa jpt.

Kahepäevane pidu on Moonland Festivali pileti soetanutele tasuta.