Erootilise massaaži all peab Iltalehti silmas lingami ning yoni massaažikursusi. "Lingam" on sanskritikeelne sõna, mis tähistab peenist ning tähendab tõlkes "valguse keppi". "Yoni" tuleb samuti sanskriti keelest ning on tõlkes vagiina ehk "püha avaus".

Eesti kuulsaim lingami ning yoni massaaži koolitaja on Epp Kärsin, kellele kuulub erootilise massaaži keskus Amare Luna. Iltalehti kirjutab, et Amare Luna keskuses toimuvad asjad, millest varem vaat ei räägitudki. Tänaseks on aga Kärsini koolituste ootejärjekord kuid pikk: "Amare Luna broneeringuid müüakse ning ostetakse nagu populaarsete rokk-kontsertide pileteid."

Nõudlus kursuste osas on suur ja nii on ka hind krõbedaks kujunenud. Käe soojaks saamise eest tuleb välja käia ligi 300 eurot. Erootilise massaaži mitmeastmelise kursuse järel omandatakse diplom ja nii mõnigi on seepeale karjääris kannapöörde teinud.

Eesti tuntuima lingami ning yoni koolitaja Epp Kärsini sõnul, annavad seda tüüpi massaažid võimaluse partneritel üksteist paremini tundma õppida.

Iltalehti püstitab ka küsimuse, miks õigupoolest antud kursused Eestis niivõrd populaarsed on. Leitakse, et Eestis, kus soorollid kindlalt paigas, on noorte kodanike seas alanud väiksemat sorti mäss, millega soovitakse seljatada iganenud arusaamad ning rõhutada oma erinevust vanematest põlvkondadest.