Oleks naiivne arvata, et Lady Gaga ise on kõikide oma peadpööritavate kostüümide, hullude kingade ja aksessuaaride taga. Lady Gagal on küll oma produktsioonifirma “Haus of Gaga”, mis hoolitseb Gaga ekstravagantse välimuse eest, aga superstaar on teinud koostööd ka teiste tuntud ja veel mitte nii tuntud andekate disaineritega.

Vaevalt tuleb üllatusena, et pop-diivale meeldivad kingad. Täpsustuseks: kõrged kingad. Kõrged, kohati veidrad ja vahel ka kontsata kingad. Tekib küsimus, kust ta need õudustäratavad kingad muretseb?


Foto: Pressimaterjalid

Autoriks on andekas Jaapani aksessuaaride disainer Noritaka Tatehana. Gaga kingades kõndida pole kerge, tema eelistatud platvormkingad on 23 sentimeetrit kõrged ja maksavad umbes 2000-3000 eurot. Noritaka Tatehana kingad on tänu Gagale väga edukaks osutunud üle terve maailma, tema austajate hulka kuulub ka moe femme fatale Daphne Guinness.

Lady Gaga lemmikute hulka kuulub ka varalahkunud üliandekas disainer Alexander McQueen. McQueeni nimi oli tuntud juba ammu enne Gagat, aga kindlasti andis Lady Gaga tema hilisemale tähelennule veelgi hoogu juurde. McQueen oli ja on siiani tuntud oma provokatiivsete, dramaatiliste ja julgete kollektsioonide poolest. Lady Gaga ja McQueen olid väga lähedased ja kuuldavasti nimetas McQueen Gagat isegi oma mitteametlikuks muusaks.

Lady Gaga kostüümid ja kingad videos “Bad Romance” on samuti McQueeni looming. Tänapäeval on McQueeni looming eranditult rariteet.


Foto: Kaader videost

Lady Gaga't kohtame tihti tabloidides silmapaistvate peakatetega. Üks tema lemmikutest on Philip Treacy, kes on samuti omal alal juba ammu tuntud. Tema klientide hulka kuuluvad lisaks Lady Gagale veel Sarah Jessica Parker ja räägitakse, et tema on just see disainer, kes tulevasele prints Williami pruudile Kate Middletonile pulmadeks peakatte disainib. Gaga on tema loomingut kandnud nii oma muusikavideotes kui ka erinevatel auhinnajagamistel, mis on talle iga kord kõrgendatud meedia tähelepanu toonud.


Foto: Scanpix

Teadagi meeldib Lady Gagale šokeerida ja see on ilmselgelt üks tema edu saladustest. Ta julgeb välja astuda kostüümidega, mida paljud inimesed isegi raha eest endale selga ei julgeks või ei tahaks panna. Oleme teda näinud loomalihast kleidis ja killerkontsadel, jääb veel üle ainult huviga ootama jääda, millega popstaar järgmisena üllatab.