Sel juhul tuleb siit Sinu elu võimalus – kino Sõprus otsib oma noorte vaatajate seast kõige pühendunumaid filmifänne, et välja valida üks, kes sõidab Europa Cinemas, Euroopa väärtfilmikinode võrgustikuga koostöös Veneetsia filmifestivalile.

Viibid Euroopa riikide noortest koosneva “Jury of 27” filmižürii liikmena 28. augustist kuni 8. septembrini Veneetsias, et kümne päeva jooksul vaadata ära ‘Venice Days’ ja LUX auhinnale kandideerivate filmide valik. Oled oodatud osalema ümarlaua-diskussioonides ja debattides filmitegijate ning kriitikutega. Võtad osa praktilistest töötubadest video-dokumentalistika, veebiraadio, festivalide ja ajakirjanduse alal ning jagad jooksvalt oma muljeid ka spetsiaalselt ürituse jaoks loodud blogis ja sotsiaalmeedia kanalites.

Transpordi ja majutuskulud kaetakse ning filmifestivali akrediteering organiseeritakse väljavalitud kandidaadile Europa Cinemas poolt. Ootame valituks osutunud kandidaadilt ka oma muljete jagamist läbi Sõpruse poolt pakutud kanalite.

Selleks, et osaleda, saada Sõprusele:

1. Inglisekeelne kuni 10-realine motivatsioonikiri, kus avad, miks just Sina võiksid valituks osutuda.
2. Kolme erineva stseeni kirjeldus kolmest hiljuti nähtud filmist – igaüks maksimaalselt 5 lauset, inglise keeles.
3. Enda lühike CV (inglise keeles)
Eeltoodu saada kuni 3. aprillini aadressile: tiinaurm@kinosoprus.ee
Sõpruse valib omalt poolt välja kõige säravamad kandidaadid ning saadab nende kandidatuurid lõpliku otsuse tegemiseks edasi juba Europa Cinemas žüriile.