Beca (Anna Kendrick) ja Barden Bellas on tagasi, kuid sel korral on nad kolmekordsed Ameerika a capella meistritiitli omanikud ning oma koolis populaarsemad kui kunagi varem.. Kuni Paksu Amy (Rebel Wilson) äpardus nende mainele kriipsu peale tõmbab. Nad saavad uute liikmete võtmise keelu, jäävad ilma oma tuurist ja pealekauba on nad riiklikud naerualused ning nende ainsaks lootuseks on võita ülemaailmsed a capella meistrivõistlused.. mida ükski Ameerika koor ei ole seni veel võitnud. Ainult, et nende vastasteks on nüüd tugevaimad koorid maailmas, eesotsas nende tuuri üle võtnud saksa koor Das Sound Machine'iga, mis on Barden Bellasist ilmselgelt parem.

„Pitch Perfect 2“ on oma eelkäijale alla jäänud, kuigi seal on suuremal hulgal koore, erinevalt mõistetavat huumorit ja omapäraseid tegelasi, kes kokku andsid kompoti, mis oli nii komöödia kui ka muusikafilmi kohta liiga pikk. Muidugi oli muusika endiselt kaasahaarav ja pani jalagi tatsuma, kuid antud filmi huumor oli küsitav. Nali tuli nalja otsa, et oleks ikka aru saada, et tegemist on komöödiaga, mis oli natuke pressitud. Ei hoolitud, kas nali oli homofoobne, seksistlik või rassistlik, sest huumor pidi kuskilt tulema. Ma arvan, et selle filmi päästiski minu jaoks põhiliselt muusikaline pool, mis oli isegi hea, kuigi olen pigem teistsuguse muusika austaja ja antud filmi soundtrack poleks tüüpilisel päeval just minu tassike teed. Vähemalt oli hästi esitatud. Võib-olla oli see ka põhjuseks, miks ma muusikaliselt pigem Bellade seekordset „vaenlast“ Das Sound Machine'i eelistasin. Nad kõlasid lihtsalt paremini ja nende lauluvalik oli rohkem minulikum, alustades Musega, käies läbi erinevate äärmuste ja lõpetades Fall Out Boyga.

Ma olen endiselt suur Anna Kendricku fänn, sest minu arvates on tal väga meeldiv hääl ja minu arvates pole tal näitlejanagi viga. Kahjuks pole ma nii suur Rebel Wilsoni austaja, kui teised. Hea meel oli veel näha Pentatonixit, keda lõpu poole vilksamisi näitas ja kaheksakümnendatest pärit Journey hitti laulmas kuulda sai. 

Võiks öelda, et kuna ma siiani pole cup songi selgeks saanud, siis enam ei tunne ma ka erilist vajadust selle järele, sest kui nad seda edasi üritavad venitada, siis head nahka siit enam ei tule. Soovitaksin vaatamiseks pigem teismelistel, kes ei ole nii kibestunud kui mina ja kellele meeldib Rebel Wilson märksa rohkem, sest teda on siin filmis palju.

Loe filmi kohta rohkem SIIT