"Tundub, et Toomase eneseni pole tegelik traagika esialgu jõudnudki. Vastupidi, näib, et ta on muutunud tasakaalukamaks ja täiskasvanumaks – mis puudutab mõtlemist. Elu ratastoolis ja sellest tulenev ei saagi korraga kohale jõuda. Millised piirangud see tegelikult endaga kaasa toob, saab selgeks aegamööda," kommenteerib episoodi Tallinna ja Harjumaa noorte teabe- ja nõustamiskeskuse nõustaja Kulla Naaber.

Samas aga leiab psühholoog selles ka positiivseid noote: „Füüsilistest kannatustest kordades hirmsamad on mõistagi armastusega ja armumisega seonduv. Kuigi, teistpidi mõeldes, muudab füüsiline puue mõnedki asjad lihtsamaks. Nii pole kohta pealiskaudsetel ja läbitunnetamata suhetel. Ainult suur tunne võidab ja peab vastu.“

Laupäeval, 18. detsembril kell 21:40 ETV ekraanil linastuva "Klass: elu pärast" kuuendas osas teeb kaasa Afganistani sõjaveteran, kes nüüdseks on tagasi sõjaväljal Iraagis, Riho "Kurikas" Kurisoo. Ta mängibki Afganistani veterani, tõsiselt haavata saanud ja pooleldi halvatuks jäänud Markus Lehestikku.

"Kuuendas osas osaleb ka Mihkel Kärmas - tema mängib menusaate "Pealtnägija" ajakirjanikku Mihkel Kärmast, kes küsitleb ratastooli jäänud poissi," selgitas produtsent Gerda Kordemets päris elu põimumist sarja tegevustikuga.