Ta tuli meie kooli septembris. Alguses oli kõik rahulik, kuid paar kuud hiljem hakkas ta mind kiusama. Ta on kõigiga ülbe ja haugub õpetajatele vastu. Arvasin, et ta ei suuda uues koolis kohaneda, kuid nüüdseks on selgeks saanud, et nii see ei ole. Vahepeal ta jättis mu rahule, kuid nädal tagasi hakkas asi uuesti pihta.

Selle nädala kolmapäeval haaras ta mul kõvasti kaelast kinni, nii et ma ei saanud midagi teha. Ta ähvardas mind, et ma kellelegi ei räägiks, muidu saan ma ta kambakaaslaste käest peksa.

Gabriel, see kiusaja, võtab tüdrukutelt mobiile ära ning kiusab ka neid. Kui olen lõuna ajal garderoobi läinud, olen enda jope taskutest leidnud kommipabereid või muud prahti.

Reedel tuli ta tööõpetuse tunnis mulle lausa õpetaja silme all kallale. Õpetaja õnneks sekkus ning Gabriel ei saanud mulle muud teha kui ainult mu kätt väänata. Mul ei ole julgust, et asjast direktorile või õpetajatele rääkida, sest mine tea, äkki saadabki ta siis enda kamba mind tümitama.

Neid juhtumeid on veelgi. Näiteks olin parima sõbraga saalis ning Gabriel tuli ka sinna. Loomulikult selleks, et minu kallal norida. Ta tuli mulle kallale. Ütlesin talle, et rahunegu maha, mida ta ilmaasjata norib ning siis ta kukkus mind sõimama ja hakkas riietest tirima.

Esmaspäeva hommikuti on meil rivistus. Siis istub Gabriel aknalaual ning kui direktor palub tal sealt ära tulla, hakkab Gabriel teda sõimama. Varem ei käinud ta ka tundides, kuid nüüd on asi paranenud. Ometi teeb ta nii nagu tema tahab ja kedagi ta ei kuula.

Ehk oskate teie, lugejad, nõu anda ja öelda, mida teha?