Sotsiaalmeediasse postitatud pildiga teatas Libe, et otsib oma elus uusi väljakutseid. "Minu aeg Vikerraadios saab selle suvega otsa. Üht- või teistpidi olen selle jaamaga olnud seotud 1/8 sajandit ning enam kui 800 hommikul olen ma kell hommikul 5.32 teid tervitanud. Sportlasehing minus on alati arvanud, et parem lühike karjäär ühe kuldmedaliga kui 20 aastat keskpärast tiksumist. Niisiis otsin uusi väljakutseid."

"Niivõrd mahuka ja mitmekesise teemavalikuga saate vedamine eeldab täielikku pühendumist ja kirge, mis mul viimasel ajal raugema kippus," selgitas Libe Menule.

"Võin julgelt väita, et Vikerraadios veedetud aastatega kasvasingi ajakirjanikuks. Suur tänu toonasele peatoimetajale Riina Rõõmusele, kes minusse uskus ning kõigile, kelle abil on "Vikerhommik" olnud just selline," lisas ta.

Kurva teatega Facebookis on kaasas ka humoorikas CV, mis saatejuhi oskusi esile tõstab. "Oskan päris paljudel teemadel kõneleda mikrofoni ja kaamerasse ja üht-teist küsida teistegi käest, panna kirja enda ja teiste mõtteid, vastutamine ja otsustamine tuleb ka vist välja ning täitsa tihti tulevad mulle pähe ideed, mille üle vähemalt ise päris uhke olen."

Jääme ootama, kus armastatud saatejuhti järgmisena näha või kuulda võib.