Fotol varjab Selma enda privaatosi vaid krabikujulise käekotiga, kuid tema tagumik on pildil täielikult paljastatud. "Leedi portree," kirjutas Selma selle pealkirjaks.

Kui tavaliselt saab näitlejatar oma postituste kohta ainult positiivset tagasisidet, siis seekord on ka neid, kes on vaatepildist häiritud. "On äge, et sa oled tugev, kuid sa peaksid säilitama ka enda väärikust," kommenteeris üks jälgija. Mitmed teised kommenteerijad lisasid, et nad on pilti raporteerinud Instagrami haldajatele, sest nende arvates on see ebasobiv.

Selma tervis halvenes märgatavalt selle aasta kevadel. Naine vajab nüüd liikumiseks keppi ning ta lõikas juuksed maha, sest ta ei saanud füüsiliselt neid enam korras hoida.

Filmidest "Õelad kavatsused" ja "Arukas blondiin" tuntud näitlejanna teatas ravimatust haigusest sotsiaalmeedia teel eelmisel aastal. "Ma olen puudega. Vahepeal ma kukun. Vahepeal ma pillan asju maha. Mu mälu on hägune. Ja minu vasak pool küsib juhiseid katkisest GPS-ist. Aga me saame sellega hakkama. Ja ma naeran ja ma küll ei tea täpselt, mida ma teen, kuid ma annan endast parima," kirjutas ta.