Patroon Marju Länik usub, et tänasest koertenäitusest tuleb üks südamlik ja põnev koosviibimine, mis pakub positiivseid elamusi nii show’ osalistele kui publikule. “Sel pühapäeval kogunevad loomasõbrad üle Eesti juba kaheksandat korda, et demonstreerida koera ja tema omaniku vahelist koostööd. Lisaks sellele saavad näituse külastajad kaasa elada põnevatele etteastetele, kus peaosas on meie suurimad sõbrad - koerad,“ ütles Marju Länik.

BIG Match Show koertenäituse abil toetatakse igal aastal üht koduta loomade varjupaika. Sel aastal lähevad tulud Tartu kodutaloomade varjupaigale, kelle heaks korraldati esmakordselt ka heategevuslik Facebooki kampaania. “Heateo tegemiseks tuleb minna Facebooki ja liituda seal BIG Match Show toetajaskonnaga, sest 1000 esimese registreerunu pealt teeb BIGBANK rahalise annetuse Tartu varjupaigale,” selgitas Marju Länik.

Koertenäituse tulud lähevad tänavu Tartu Koduta Loomade Varjupaiga toetuseks. Eestiga paralleelselt toimub üritus ka Lätis ning Leedus.

Näitusel näeb nii puhtatõulisi kui ka segaverelisi koeri, kes on jaotatud kuude võistlusklassi vastavalt vanusele ja suurusele: ülepõlve- ja allapõlve kutsikad, koerad ning veteranid.

Üritusel näeb ka koertemoodi, toimub triki-show ja muud põnevat.

Täna kell kell 12 Kristiine Spordihallis toimuvat koerteshow'd juhib telenägu Marko Reikop.