Lehel Vice.com kirjeldab ta tüütuid olukordi baarides, kus ootamatult tuleb juttu ajama võõras kutt, kelle hingeõhk haiseb õlle ja millegi seletamatult halva järele. Mõni neist meestest ei hakka kohe juttu ajamagi, vaid otsesõnu hõõrub end su külge.

Mida teha? Siin on viis võimalust.

1. Kole nägu. Miks mitte võtta näoga väga kole hoiak. Näiteks ajada silmad suureks, huuled kummalisse positsiooni ja palju muud. Jätta krampliku näoilme mulje. Nicole proovis seda baaris, kui talle lähenes suitsuruumis üks mees. Paistis aga, et toda näoilme ei häirinud, vaid ta muudkui rääkis, rääkis ja rääkis. Lõpuks tuli Nicole'i juurde üks ta sõbranna ja koos said nad ära minna. Mees sai aru, et Nicole pole temast huvitatud.

Toime: 6/10

2. Nicole'il on tegelikult poiss-sõber olemas. Kui ta temalt küsis, mis oleks asi, millega neiu ta eemale peletaks, kostis noormees: külmetus.
Just seda ka Nicole proovis. Kui üks noormees temaga vestlema tuli, hakkas ta metsikult köhima. Kaastundlik noormees küsis viisakalt, kuidas ta end tunneb ja soovitas koju minna. Seejärel tõmbus ta eemale.

Toime: 8/10

3. Lihtne trikk: karjuda. Kui Nicole'ile lähenes üks ebameeldiv mees, siis hakkas neiu lihtsalt karjuma. Mees ehmatas ära ja küsis: mis sul viga on? Nicole sellele ei vastanud, vaid karjatas korra veel. Solvunud mees lasi kibekiirelt jalga.

Toime: 10/10

4. Esitada personaalseid küsimusi. Filme ja sarju vaadates paistab, et just see peletab mehed eemale. Kes ikka tahaks baarivestluses rääkida perekonnast, lastest ja tulevikuplaanidest. Nicole'i katse aga näitas vastupidist. Üks noormees ütles suisa, et tahaks teda oma emale tutvustada, nad sobiks kindlasti hästi. Küsimuse peale, mitut last ta tahaks, kostis üks mees aga: nii palju, kui Jumal neid annab.
Suht lootusetu.

Toime: 2/10

5. Öelda, et poiss-sõber on olemas! Nicole otsustas, et ütleb otse, et tal on kallim olemas. Kui üks mees tuli temaga vestlema, mainis Nicole jutu sees, et on tegelikult pärit Guatemalast. Noormees elavnes ning hakkas riigi kohta uurima. Nüüd leidis Nicole, et on aeg pidurit tõmmata, ta ütles, et tal on kallim olemas. Noormees kehitas nukralt õlgu ja ütles, et otsib siis riigi kohta tausta Wikipediast ning lahkus.

Toime: 9/10