Väidetavalt diagnoositi Zavorotnjukil sel kevadel glioblastoom ehk agressiivsem ajukasvaja. Sama kasvaja viis hauda ka teise armastatud vene tähe Žanna Friske. Kuid Zavorotnjuki perekond pole veel kinnitanud, ega ümberlükanud, et naine just selle haiguse tõttu haiglas viibib.

Kuid dr Shnyakini arvates on 48-aastane täht just sellises vanuses, kus inimestel tavaliselt glioblastoom diagnoositakse. Arstide sõnul on inimesed vanuses 40-60 just see sihtrühm, kus sellist liiki vähki tihemini leitakse. Samuti sobib agressiivselt kasvava kasvaja kirjeldus Zavorotnjuki ootamatu haigestumisega. Vähem kui aasta tagasi emaks saanud naine oli veel mõne kuu eest täie tervise juures, kuid glioblastoom ongi selline vähk, mis võib vaid kahe või kolme kuuga inimese murda.

"Te peate mõistma, et keegi pole veel kusagi maailmas mõelnud välja, kuidas glioplastoomi ravida. See tähendab, et on võimatu teda ravida, hetkel pikendatakse ainult tema eluiga," ütles dr Shnyakin Zavorotnjuki kohta.

Keskmiselt elab inimene sellist tüüpi kasvajaga vaid kuus kuud. Kaks või enam aastat venitab välja vaid kümme protsenti diagnoosi saanutest.