Kroonika lugejad otsustasid 71% häälte enamusega, et parim teleprogramm oli Eesti Rahvusringhäälingul, Kanal 2 kogus 7% hääli ning TV3 12%. Mõnd muud telekanalit eelistas 11% televaatajaid. Kommentaaridest kumas läbi peamiselt kiitus ETV mitmekülgsele programmile ning otseülekannetele ning hukkamõist erakanalite rahalisele kokkuhoiule ning eelsalvestatud materjalile.

Erilise kriitikatule alla sattus Kanal 2, mille aastavahetuse peo lavastusele heideti ette liigset odavust ja kohmetust. Kroonika lugejaile ei meeldinud ka TV3 poolt eetrisse antud näosaate kordusklipid. Paljud kommenteerijad nautisid aga hoopis Kanal 11s näidatud Tina Turneri ning Kanal 12 eetris olnud Metallica ja AC/DC kontserte.

Mida kanalid 31.detsembril pakkusid?

ETV alustas aastalõpu programmiga juba hommikul vara, kui läks eetrisse “Hommik Anuga” erisaade, kus vaatajaid üllatati Anu Välba teisikuga, kelleks osutus Elisabet Reinsalu. Õhtul jätkus programm huumorisaatega “Elu parim nali” ja “Õnne 13” erisaatega, kus osalised tegutsesid Morna asemel Tallinnas. Riigitelevisiooni õhtu naelaks oli kindlasti “Ärapanija”, mis läks eetrisse mitmes osas. Muul ajal tehti otseülekannet Vabaduse väljakul toimuvast kontserdist.

Kanal 2 koondas oma õhtu “Aastavahetus Kanal 2-ga” saate ümber, mida juhtis “kuldne kolmik” Robert Rool, Piret Laos ja Jüri Butšakov. Õhtu jooksul esinesid Laura Põldvere, Beebilõust, Uudo Sepp, Anu Saagim, Kethi Uibomägi ja Liina Pulges. Eetrisse tuli ka “Suur mängude õhtu” pidulik aastalõpu erisaade Daniel Levi Viinalassi juhtimisel.

TV3-s oli õhtu läbivaks saateks “Papad mammad: suur aastalõpu mõõduvõtt”, mis oleks pidanud olema piisavalt põnev, et hoida vaatajaid terve õhtu vältel kanalil. Õhtut alustas aga hoopis “Mida toob aasta 2019?”, kus oma aastaennustused tõid lagedale Marilyn Kerro, Ilona Kaldre, Nõid Anete, Evald Kotkasulg, Igor Mang ja Edda Paukson. TV3 õhtu täheks oli Henrik Normanni “Edekabel”.