Kaarel on 18-aastane Paide Gümnaasiumi 11. klassi õpilane. Pärit Paidest. Kaarli põhiliseks hobiks on tuletõrjesport, millega ta on tegelenud viis aastat. Lisaks on Kaarel 7 aastat kitarri õppinud ja on praeguseks hetkeks juba päris vilunud pillimees. Kaarel on Paide linna noortevolikogu aseesimees ja lööb aktiivselt kaasa kõikvõimalike ürituste korraldamisel ning koolielu edendamisel.
Karl on 20-aastane Tartu Ülikooli I kursuse füüsika tudeng. Pärit Rakvere lähedalt Näpilt. Karl töötab ülikooli kõrvalt kergejõustiku kohtunikuna. Enne kohtunikuametisse astumist oli Karl kergejõustiku sportlase kingades.
Swedbankis toimunud 15. saates tuli kolmel võistlejal kavaluse ja täpsuse abil kätte saada finaalipääse, mida oli otseloomulikult ainult kaks. Esimeses ülesandes tuli võistlejatel lahti muukida seif. Selle ülesande võitis Kaarel, kes otse finaali pääses. Teises ülesandes võtsid mõõtu Karl ja Jan-Erik, kes pidid lahti murdma koodi. Pingelises lõppvõistluses jõudis esimesena õige tulemuseni Karl, jättes Jan-Eriku napilt finaalist välja.
9. mail selgub Tallinnas Kultuurikatlas toimuvas lõppvõistluses viienda hooaja võitja. Kaarel ja Karl, kes stuudiosaates ühes meeskonnas koostööd tegid ja teineteist aitasid, peavad nüüd üksteise vastu astuma.
„Kui siiamaani on tulnud tööd teha selleks, et jõuda 10 000 euro võitmiseks vajaliku saateni, siis nüüd on see saade käes. Nüüd tuleb ära võita need 10 000 eurot,“ lausus Kaarel pärast finaalipääsme lunastamist.
„Kogu saatesarja jooksul olen ennast pidevalt üllatanud. Mida saade edasi, seda suuremaks läks lootus võita aga see, et olengi üks finalistidest, on tõeline üllatus,“ kommenteeris Karl finaali jõudmist.
Rakett 69 peaauhinnaks on 10 000 euro suurune teadusstipendium. Kolm hooaja parimat pääsevad vabalt valitud erialale õppima Tallinna Tehnika Ülikooli või Tartu Ülikooli. Skype Eesti, HITSA ja IT Akadeemia lennutavad teise koha omaniku nädalaks Microsofti peakontorisse USAs Redmondis. Elering pani välja eriaauhinna võitja meeskonnale, milleks on külastus uhiuude Hollandis asuvasse Kosmoseuuringute ja -tehnoloogia keskusesse ESTEC.
Rakett 69 finaal on eetris 9. mail kell 19.35 ETVs.