“Juba kolmandat aastat toimuv kooliaasta alguse pidu kannab sedakorda olümpia-aastast mõjutatud alapealkirja,” ütles abilinnapea Kaia Jäppinen.

“Kooliaasta avalöök 2008 pakub noortele innustust ja inspiratsiooni, et julgeda unistada, endale eesmärke püstitada ning läbi tervete eluviiside ja positiivse mõtlemise neid ka saavutada.”

Kell 17 algaval kontsert-spordipäeval süüakse koos ära magus energiapomm. Esinevad Bedwetters, mustkunstnik-trikimees Meelis Kubo, telesaate “Eesti otsib superstaari” võitja Jana Kask ja finalist Norman Salumäe, Chocolate Girls´i ja KNM VAT-tantsustuudio tantsutüdrukud jt.

Kooliaasta soojendusjooksule annavad stardipaugu sportlikes rollides abilinnapea Kaia Jäppinen, kesklinna vanem Marek Jürgenson ja haridusameti juhataja Andres Pajula. Kooliaasta soojendusjooksu juhib “kekaõps” Venno Loosaar, keda assisteerib “kooli spordilootus” Norman Salumäe.

Loositakse välja vahvaid auhindu, mida on välja pannud Kooliaasta avalöök 2008 toetajad Kalev SPA, Kalev, Balbiino ja Uisuplats ning ürituse korraldajad — Tallinna Haridusamet ja Kesklinna Valitsus. Auhinnamängus saab osaleda juba täna aadressil www.haridus.ee/avalook

Pidu lõpeb öökinoga Shnelli tiigi ääres, kus Kinobuss näitab kell 21 filmi “Kuhu põgenevad hinged”.
Kogu programm on kõigile tasuta.