Kutsume kõiki huvilisi kella 11-ks meie pessa Tähe 3 (endised Rübliku mängumaa ruumid) fotograafia ning eneseväljenduse töötubadesse.

Ootame eelkõige 7.-9. klassi õpilasi kuid vanus pole maailmavallutamisel takistuseks. Töötoad kestavad 11-16. Töötubade vahel on ka lõunapaus, et keha kosutada. Teid ootavad Helena Heidemann ning Kerly Ilves.

Samal päeval on võimalik pärast töötubasid minna kella 17-ks Luunja Noortekeskusesse, kus algab noorte mälumängu sari. Mälumängus saavad osaleda kaheliikmelised võistkonnad ning esimese mängu teema on “Eesti telekanalid ja nende saated”

Kolmapäeval, 22.oktoobril ootame kõiki toredaid noori Luunja Noortekeskusesse Uku Visnapuu maailmahariduse koolitusele teemal „ Šokolaad“. Koolitus algab kell 12. Saame osa väga vingest koolituspäevast ning tuttavaks Luunja noortega.

Lisainfo ja registreerimine: FB „MTÜ Noored Toredate Mõtetega“ või ntm@ntm.ee ja tel 5245309.

Koolivaheaja sündmused toimuvad projektide „Toredate mõtetega noored — aktiivsed kodanikud“, mida rahastab Siseministeerium ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital ning „Riskilaste toetusprogrammi rakendamine läbi noortekeskuste“ mis on rahastatud Euroopa Majanduspiirkonna (EMP) toetuste programmi „Riskilapsed ja –noored“ avatud taotlusvoorust „Noorte- ja noorsootööorganisatsioonide võime kaasata riskilapsi ja noori on paranenud“ raames