Hinnad puhvetis on paljude meelest ebanormaalsed. Koolilõuna (ehk siis päevapraad) on veel suht-koht normaalse hinnaga - 18 krooni. Kui sinna aga midagi juua kõrvale tahad... Nestea ja Cappy maksavad 18, erinevad veed 13-15 krooni. Gaseeritud jooke meil ei müüda.

Meil müüakse ka saiakesi. Odavaima saab kätte 6-7 krooni eest, kallimad 10 krooniga. Valik on üsnagi piisav, kuid sageli on saiakesed otsa saanud.

Mis aga saab, kui soovid magusaisu taltsutada? Tuntumaid šokolaade (Snickers jne) meil ei müüda. Väiksemad, üsna tundmatude firmade šokolaadid on 4-5 krooni, keskmisemad 10-15. Mõned suuremad ja tuntumad (Kismet jne) maksavad 18 krooni ringis.

Igapäevaselt kulub minul puhvetis keskmiselt 20-50 krooni. Taskuraha saan ma vastavalt sellele, umbes 200 krooni nädalas. Koolilõunat puhvetist ma ei osta - kuigi tõsi, see on odav, ei maitse mulle need toidud sageli.

Millised oleks normaalsed puhvetihinnad ja miks ei ole mu koolis ikka veel kehtestatud normaalset vahetunnis väljaskäimise süsteemi? Ma ei tea.

Räägi sina meile, millised on hinnad sinu koolis ja kas oled nendega rahul? Kirjuta meile kasutades "Kirjuta lugu" nuppu ülal või e-posti noortehaal@delfi.ee - kooli ega enda nime avaldama ei pea.