Nädala jooksul annavad spetsialistid toitumise ning liikumise alal praktilisi juhiseid tervislikuks toitumiseks ja treenimise alustamiseks. Treeningnädal toimub Spordi- ja Noorsooameti terviseteadlikkust- ja käitumist edendava programmi raames.

Nädal algab seminariga esmaspäeval 16. märtsil, kell 10 Kesklinna noortekeskuses. Osalejatel on võimalus lasta teha kehaanalüüs, mis määrab kindlaks bioloogilise vanuse ja rasvaprotsendi. Räägitakse tervislikust toitumisest ning antakse näpunäiteid treenimise alustamiseks ja oma kehanäitajate parandamiseks. Seminari lõpus külastatakse MyFitness jõusaali.

Teisipäevast reedeni toimuvad treeningud Tallinna Spordihallis (Herne 30) algusega kell 16.30, kus tehakse jooksu- ja venitusharjutusi ning mängitakse erinevaid mänge vastupidavuse arendamiseks. Kõik treeningud sisaldavad sissejuhatavat õpetust, soojendust, põhitreeningut ja venitust. Vajalik registreerumine.

Esimesed 10 registreerijat saavad programmis osaleda soodushinnaga €15, teistele €20. Programmis osalejate arv on piiratud. Lisainformatsioon ja registreerimine aadressil www.tallinn.ee/noorteinfo.