Minu meelest on tegu ikkagi vajaliku seadusega, sest see kaitseb inimesi, kes ei tunne, et tahaksid oma partneriga abielluda täita tohutult pabereid ning avaldusi selle seadusega antakse neile inimestele alternatiiv. Seda seadust ei ole vaja ainult homodele, tahaks selle asja kõige pealt ära täpsustada, sest mulle tundub, et just sellisena seda laiemale üldsusele kiputakse reklaamima.

Jah, suurimad kasud on seaduse jõustumisel sees homodel, aga see ei tähenda, et sellepärast tuleks nüüd seadus kinnitamata jätta. Homoseksuaalsus on tänapäeval kujunenud sama tavapäraseks kui kahtlane kontingent Balti jaama lähistel, see ei kao kuhugi ning on liiga hilja, et see kohatuks ja ebasündsaks tembeldades ebaseaduslikuks muuta. Geid on tulnud selleks, et jääda.

Homoseksuaalsus ei ole haigus, vaid kaasasündinud ajuseadistus, arvestades seda, on minu meelest ainukesed inimesed, kes sellele seadusele vastu seisavad, igasugust loogilist tagapõhja mitte omavate argumentidega vanemapoolsed daamid ja härrad, kes on liiga kinni oma Pätsu-aegse vanaema õpetustes. Ma arvan, et mu arvamus on juba praegugi ütlemata selge, kuid kordan veel üle: kooselu seadusel on kuhjaga rohkem plusse kui miinuseid ning ma ei näe põhjust, miks seda ei peaks vastu võtma