Mida võiks jõuluvana tuua noorele?

Tommy Cash esitleb 29. detsembril oma albumit "¥€$". Oma esikalbumil teeb Tommy koostööd maailmanimedega nagu Boys Noize, kes on muuhulgas produtseerinud armastatud A$AP Rockyle. Samuti teevad kaasa Amnesia Scanner, A. G. Cook ja Danny L Harle. Ühtlasi lubab muusik, et albumi feature listis on oodata ülipõnevaid nimesid. Piletihinnad jäävad 22-75 € vahemikku.

Talvisel koolivaheajal 4.-6. jaanuar on Saku Suurhallis Maailmakuulus Disney On Ice kogupere jäälavastus. Külla saabuvad printsessid Anna ja Elsa, kaunitar ja koletis, Ariel ja prints Eric, Rapuntsel ning Miki- ja Minni-Hiir. Piletihinnad jäävad 29-79 € vahemikku.

Kultuurikatla pargis toimub 28. ja 29. juunil festival nimega Sweet Spot. Sumedad soojad suveõhtud, kõrvupaitav muusika, meeldiv seltskond ja head sõbrad, põnevad kunsti- ja maitsemeeli erutavad toiduelamused – seda kõike võib sealt leida. Piletihinnad jäävad 73-136 € vahemikku.

Broadway ajaloo suurima publikumenuga maagiaetendus "The Illusionists", mis on üle maailma piletitulu rekordeid purustanud, jõuab 5.-7. aprillil Alexela kontserdimajja. Piletihinnad jäävad 36-86 € vahemikku.

Üks asjaolaline käis meil ka toimetuses külas ja kuigi tegemist on põgenemiskunstnikuga, siis on ta osav ka muudes maagia valdkondades.

Mida võiks jõuluvana tuua vanemale?

Saku Suurhallis esineb 12. juunil maailma üks silmapaistvamaid meesartiste Sting. Briti muusik naaseb Eestisse uue turnee “My Songs” raames. Piletihinnad jäävad 50-129 € vahemikku.

Haapsalu lossihoovis 19. ja 20. juulil toimuv Rock in Haapsalu toob Eestisse jazzpopi maailmastaari Katie Melua ja romantikakuninga Chris de Burghi. Piletihinnad jäävad 39-183 € vahemikku.

Narvas Joala tänaval Kreenholmi manufaktuuris toimub alates 14. augustist kuuel korral etendus "Kremli ööbikud". See on üldistus tervest plejaadist Eesti muusikutest, omamoodi kremli ööbikutest, kes nõukoguliku meelelahutustööstuse masinavärki töös hoidsid ja kuulsust nautisid. Piletihinnad jäävad 30-35 € vahemikku.

Tallinna Lauluväljakul esineb 20. augustil maailma armastatuim tenor Andrea Bocelli. Tenori etteaste saab olema suurejooneline, sest kavas on nii klassikalise muusika pärlid kui ka Bocelli kõige populaarsemad lood. Tegemist on ainsa välikontserdiga Baltimaades. Piletihinnad jäävad 63-318 € vahemikku.

Maailma võimsaim naissopran Sarah Brightman esineb 2. novembril Saku Suurhallis. Artist lubab üllatada emotsionaalselt laetud ja müstilise kontserdiga. Piletihinnad jäävad 55-109 € vahemikku.

Mis võiks kõigile rõõmu pakkuda?

Tartu Ülikooli spordihoones 16. veebruaril toimub "Tähtede mäng 2019", kus vastamisi on Olybet Eesti-Läti Korvpalliliiga ja Korisliiga tähed.Kõik korvpallifännid Eestis, Lätis ja Soomes saavad ka tänavu meeskonnad ise komplekteerida, hääletus algab 1. detsembril. Piletihinnad jäävad 12-35 € vahemikku.

Tallinna Lauluväljakul esineb 2. juunil regiooni ainsa välishowga üks maailma suurimaid rokkbände Bon Jovi. Kauaoodatud ja Baltimaades ainus kontsert leiab aset maailmaturnee “This House Is Not For Sale” raames. Piletihinnad jäävad 69-750 € vahemikku.

Huumorifestival Luige Nokk toimub 7. ja 8. juunil Tallinnas Lennusadama välialal. Oma osavõtu on kinnitanud ansambel Winny Puhh, Sepo Seeman, Jan Uuspõld, Mattias Naan, Jarek Kasar, Tigran Gevorkjan, Kait Kall, Margus Prangel ja mitmed teised. Esinejaterivi täieneb pidevalt ning täpne ajakava jõuab festivali kodulehele www.luigenokk.ee 1. aprilliks. Piletihinnad jäävad 25-29 € vahemikku.

Väike meenutus eelmise aasta festivalist:

Ajasturännak Retrobest toimub juba neljandat korda, ikka Pühajärve ääres 28. ja 29. juunil. Unustamatute hittidega saabub Lõuna-Eestisse näiteks Belinda Carlisle ja Smokie. Piletihinnad jäävad 34-172 € vahemikku.

Tartus Raadi lennuväljal esineb 18. juulil üks mõjukamaid ja edukamaid rokkbände Metallica. Ameerika ansambli ainus välishow Baltikumis leiab aset maailmaturnee “WorldWired Tour” raames. Piletihinnad jäävad 69-299 € vahemikku.