Kaks emast ja üks isane kutsikas kannavad 7. septembrist nimesid Samba, Uma ja Nanu. Kolm väikest tiigrit sündisid juuni alguses Tšehhis ning on nüüd piisavalt vanad, et vaatajate ees maailma avastada.

Kuigi väikeste tiigrikutsikate ristimispäeval oli lakkamatu sadu, ei heidutanud see kümneid huvilisi, kes ristimist vaatama läksid. Kutsikate ristiisaks sai populaarne Tšehhi näitleja ja lavastaja Miroslav Krobot ning ristiemaks näitleja Hana Doulová.

Kuna tiigriema Tanya jaoks oli värske pesakond juba neljas, avaldas loomaaia direktor Roman Horský lootust, et vähemalt üks emastest kutsikatest jääb Tšehhi edasi elama. Tiigrikutsikate vastu on huvi tuntud aga kogu Euroopas.

Lisaks tunnistab loomaaia direktor, et lisaks praeguseks valitud nimedele kaaluti ka muid variante armsate kutsikate nimedeks, näiteks Maruna, Jarun, Verun ja Kuba, Ance, Hajnej.

Tallinna loomaaia amuuri tiiger Pootsman saabus Ohustatud Liikide Euroopa Paljundusprogrammi raames ajutiselt Tšehhi Zlíni loomaaeda 2018. aasta detsembris. Esimest korda kohtusid Pootsman ja Tanya selle aasta veebruaris. Tiigrite said omavahel algusest peale suurepäraselt läbi ja nii oldi järeltulijate saamise osas lootusrikkad.