Elektrilöök rongi katusel

21-aastane mees sai surma, kui ronis seisva rongi katusele, et seal üks hea selfi teha. Noormees haaras kogemata kinni rongi elektriga varustavast kõrgepingekaablist, 35 000 voldine elektrilöök tappis uljaspea hetkega.

Kõrge kukkumine

Poola paarike oli parajasti Portugalis koos oma kahe noore lapsega puhkamas, kui nad üritasid kaljuserval selfit teha. Foto jäi paari jaoks viimaseks, kuna nad kaotasid tasakaalu ja kukkusid mitusada meetrit allapoole. Poolakad olid hea foto saamiseks otsustanud üle turvatõkke ronida. Nende kaks last nägid tragöödiat pealt, õnneks füüsiliselt viga lapsed ei saanud.

Õnnetu lask pähe

Oscar Otero Aguila üritas olla kõva mees ja poseeris käsirelvaga. Kahjuks vajutas mees kogemata päästikule ja lasi endale kuuli pähe. 21-aastane mees oli sõpradega vägijooke tarvitanud, kui idee selfist talle pähe tuli. Aguilari Facebook oli täis fotosid alkoholist, autodest ja naistest.

Õnnetu kukkumine 10 meetri kõrguselt raudteesillalt

Vene teismeline otsustas Peterburis ronida raudteesilla otsa, et saada üks vägev foto. Kahjuks kaotas tütarlaps tasakaalu, haaras hädas kinni elektripinge all olevast kaablist. Neiu sai elektrilöögi ja kukkus surnuks. "Politsei ütles, et ta tahtis endast öösel selfi teha. Ta tahtis dramaatilist pilti, mille taustal oleks raudtee," rääkis neiu vanaema pärast kurba sündmust.

Autolaul, mis lõppes surmaga

USA-st pärit naine otsustas sotsiaalmeedias jagada videot, kus laulab autoroolis lustakalt kaasa Pharell Williamsi megahitti "Happy". Mõned sekundid hiljem toimus kokkupõrge teise sõidukiga ja naine hukkus.

Enekas raudteerööbastel

24-aastane Tai naine jäi rongi alla, kuna üritas koos sõbrannaga raudteel ilusat selfit teha. Sõbranna sõnul olid nad purjus ja ei näinud lähenevat rongi.