Selleks, et teisega suurepäraselt suhelda, on tarvis viibida n-ö ühel lainepikkusel. Seda saavad kogeda inimesed, kes kasutavad sarnaseid väljendeid ning kelle maailmavaade on ehk isegi sarnane. See on super, kui sul õnnestub selliste inimestega tutvuda, kes ongi põhimõtteliselt nagu sina. Teil on nii palju ühist ning teil on tänu sellele väga lihtne ja lahe suhelda. Aga mida teha siis, kui te ei ole selle teise inimesega nii sarnased kui võiks? Järgnevalt räägin mõnest asjast, mis aitavad.

Jälgi tema sõnade kasutust!

See ei tähenda, et hakkaksid kõiki tema sõnu kasutama. Aga näiteks, kui ta kasutab sõna "kift", siis ütle ka teinekord laheda asja kohta "kift", mitte suurepärane. Tema jaoks võib sõna suurepärane igav olla...Mine tema sõnavaraga kaasa ning ta üllatub, nähes et oled temaga sarnane.

Jälgi kehakeelt!

Kasutab ta kehakeelt suhtlemisel või pigem kasutab ainult hääletooni muutmist ja käsi üldse ei kasuta? Igaljuhul, tee seda sama! Kui tema kasutab seletamisel käte abi, siis kasuta sina ka. Proovi aga olla loomulik, et mitte liialdada!

Avarda silmaringi!

Sa ise oled rokkmuusika fänn, kuid kui sa oskad metalifännile mõnda metali lauljat mainida, siis on ta üllatunud, et neid tead ning sa meeldid talle. Sa ei pea kõike armastama, kuid lihtsalt ole kursis võimalikult paljude asjadega.

Küsi küsimusi!

Ühesõnaga, pane inimene iseendast rääkima! Meile kõigile meeldib tegelikult kõige rohkem endast ja oma elust rääkida. Võite vaielda, kuid see on kindlaks tehtud. Kui sa suudad panna inimese endast rääkima, siis oled tema arvates maailma parim suhtleja.

Ma arvan, et ka sulle meeldivad inimesed, kes on sinuga sarnased ning sa ei tunne erilist vajadust suhelda inimesega, kes on täiesti erinev sinust. Seega, ole natuke teiste sarnane, et ka neile meeldida. Peegelda teist natuke ning talle tundub, et sa oled temasugune. Aga ära kaota oma imagot!