Treeningu eesmärgiks on pakkuda võimalust osa saada teleekraanil ülemaailmselt tuntuks saanud megastaaride nagu Pussycat Dolls, Britney Spears, Justin Timberlake, Christina Aguilera, Missy Elliott ja paljude teiste rahvusvaheliste artistide hittide showelementidest, liikumistest ja tantsudest.

Tänu Videoclip-Dancing´u kirevale repertuaarile, milles põimuvad omavahel hip-hop-, jazz-, break-, streetdance ning latino, on selle tantsustiili treeningud huvitavad ning täis võimalusi ennast mitmekülgselt tantsus ja füüsises arendada.

Videoclip-Dancing on tantsustiil ning kaubamärk, mille kontseptsiooni on töötanud välja üle-Saksamaaline tantsuorganisatsioon ADTV ning Saksamaal on praeguseks juba ligi 200 000 aktiivset fänni. Lisaks on Videoclip-Dancing tänaseks jõudnud Hollandisse, Prantsusmaale, Ungarisse, Norrasse ning Leetu. Aset leiavad ka iga-aastased suured Dance4Fans Euroopa Meistrivõistlused tantsugruppidele.

Videoclip-Dancing’u treeninguid viivad DanceAct Tantsustuudios igal teisipäeval ja neljapäeval läbi professionaalsed treenerid Jene Walker ja Regina Teino.