Kui teil pole oma eraarsti või mitut personaaltreenerit, siis soovitame tähtede nippe mitte väga tõsiselt võtta. Kiire kaalukaotus võib olla eluohtlik ning trennida tuleks kindlasti targemate nõuannete järgi, kirjutab

Alati kõhnake Heidi Klum võttis rasedusega väidetavalt juurde üle 20 kilo, kuid kõndis moelavadel juba 7 nädalat pärast sünnitamist, nähes välja sale ja elegantne.

Seal polnud muud saladust, kui intensiivne treening personaaltreeneriga. Heidi toitumine oli sarnane 3-tunni dieedile, kus süüa tuli väiksemaid eineid iga kolme tunni tagant.

Igihaljas Halle Berry püsis vormis kogu raseduse aja. Suurema kõhuga suutis ta teha rahulikku joogat ning ujuda. Kuus nädalat pärast tütarlapse ilmaletoomist, oli ta taas trimmis ja vormis. Koos tähtede personaaltreeneri Ramona Braganzaga tegi ta tunniseid trenne, mis sisaldasid trepist ronimist, tammumismasinal sõtkumist ja kickboxi.

Kate Winslet tunnistas, et tundis end bussina pärast 25 kilo saavutamist raseduse ajal. Viiekordne Oscari nominent kasutas populaarset Briti näoanalüüsi dieeti, mis kirjeldab söömisplaani vastavalt inimese jume ja näo eripäradele.