„Oleme noorte jaoks Eestisse toonud 11 ülikooli neljast riigist, kes jagavad praktilist infot õppimisest ja elamisest Taanis, Hollandis, Suurbritannias ja Lätis,” kirjeldab eelseisvat seminari üks korraldajatest Jane Niit. Tema sõnul on välisülikoolid huvitatud eestlastest, sest Eesti noored rikastavad ülikoolide rahvusvahelist tudengkonda ja näitavad üles väga häid õpitulemusi.

Seminaril toimub kaks põnevat töötuba: „Kuidas teha valik enam kui 40 000 kõrgkooli seast” ja „Tudengielu välisülikoolis”. „Töötoad annavad võimaluse käsitleda välismaal õppimise teemasid süvitsi,” ütles Niit. Ta lisas, et noortel on suurepärane võimalus esitada oma küsimused otse ülikoolidele ja saada vastused, mida ilusad reklaamtekstid alati ei kajasta.

Niidu sõnul on seminarile oodatud kõik, kes seisavad silmitsi valikuga, kas minna edasi õppima ning kas teha seda Eestis või välismaal. „Ootame õpilasi alates 10. klassist ja tudengeid, kes on oma senises erialavalikus kahtlema hakanud või soovivad ennast välismaal täiendada,” lausus Niit ning lisas, et osalejad saavad seminarilt häid näpunäiteid ja inspireerivaid mõtteid ja mis kõige olulisem – abi õige otsuse langetamisel.

Suur välismaal õppimise seminar „Täistabamus välisülikooli valikul” toimub 28. novembril 2013 kell 16.00-19.00 Meritoni konverentsikeskuses (Paldiski mnt 4). Seminar toimub inglise keeles ja on kõigile huvilistele tasuta.

Seminari korraldab Dream Foundation SA. Seminari lisainfo ja registreerimine.

Dream Foundation on rahvusvaheline organisatsioon, mis tutvustab noortele õppimisvõimalusi välismaa kõrgkoolides ning muudab kandideerimisprotsessi lihtsaks ja mugavaks. Lisaks on Dream Foundation ametlik Cambridge English eksamikeskus Eestis!