1) Tee midagi esmakordselt
Oled kaua lubanud, et hakkad taas lugema, tegelema end huvitava hobiga või käima iga nädal regulaarselt trennis - täna on ideaalne päev lõhkuda laiskusrutiin ja seda tõesti ka teha.

2) Ole aktiivne
Mine jala koju ja vali mõni uus teekond selleks, külasta uut kohvikut või võta jõuraasud pärast tööpäeva kokku ja organiseeri sõpradega üks piljardi- või keegliõhtu. Kes ütles, et ainult nädalavahetusel kohtuma peab?

3) Naera terviseks
On need tobedad anekdoodid, jaburad naljavideod või allapoole vööd huumoriga komöödiaseriaalid - vali endale meeldivaim ja veeda selle seltsis aega tavapärasest enam.

4) Patusta toiduga
Oled sa uue aasta lubaduse tõttu dieedil või mitte - täna on see päev, kus lubada endale miskit head, millele muidu kuidagi kulutada ei raatsi ja kaloreid pelgad. Üks amps võib mõjuda juba kosutavalt ja tujumuutvalt!

5) Tee plaane
Kui sa midagi eelnimetatuist teha ei viitsi, siis mõtle eesolevale aastale guugeldades: otsi puhkusereise, festivale, vaata kinnisvaralehtedelt uusi pakkumisi, kui kodusoetamise mõtted peas, haudu remondiplaane või mõtle puhkusegraafikule. Ainuüksi mõtlemine neist vahvatest asjadest on kosutav ja tunne, et midagi ette mõelnud oled, saavutustunnet loov.

Kui sa muul moel tänast masendust leevendada aga ei jaksa/taha/suuda, siis ole lahke ja käivita see tujutõstev vaatepilt: