Moetuuled on inspireeritud Mehhikost ja Arizonast, kus eelkõige peetakse lugu mugavatest kudumitest (kampsunid, pontšod, vestid) ja kaunitest mustritest, palmikutest ja pitsidest.  Coolid on ka kapuutsiga pusad!

Tüdrukutele on suur valik kitsaid teksapükse, mille juurde sobib suurepäraselt mõni mugav topp ja ning soe kardigan. Seelikutefännide jaoks on saadaval palju kauneid õhemaid ning soojemaid seelikuid. Kooli alguseks, kui veel ka ilmad lubavad, tasub selga tõmmata mõni kaunis kleidike või mugav tuunika.

Poistele pakub AG kvaliteetseid Jack&Jones teksapükse, kuhu juurde võiks sobitada laheda prindiga t-särgi, mille juurde kuulub ka äge päevasärk või kardigan. Sportlikumad kutid tõmbavad selga hoopis kapuutsiga pusa.

AG lemmikbrändid on: Vero Moda, Vila, Only, Jack&Jones, Broadway, Pieces, Name it, Rut m.fl, Outfitters Nation, Mama·licious, Selected, Blend.  AG kauplustes leiab iga noor endale sobiva koolirõivastuse, millega algavale kooliaastale vastu minna.

Rut m.fl müts 9,95€

Kuidas siis võita endale TASUTA ŠOPING?

Šoppa kooliks AG kauplustes ja  iga nädal loositakse igas AG kaupluses üks õnnelik, kes võidab ostetud summa ulatuses TASUTA ŠOPINGU! 

Loosimises osalemiseks hoia alles ostutšekk.

Kampaania aeg: 15. august – 4. september 2011


Loosimised toimuvad kõikides AG kauplustes üle Eesti: 22.08, 29.08 ja 5.09.2011


Tutvu lähemalt: www.ag-mood

Osale ka lemmiktoote hääletamises Facebookis ja võida 50€ eest tooteid AG kauplusest: www.facebook.com/agmood