Mis lugu sul viimati kummitas?

Rick Feds: Filmi „Terminaator“ algusmeloodia, sest see film mängib mu VHS-mängijas pidevalt. Samuti Belinda Carlisle’i "Heaven Is A Place On Earth," mis kõlab ühes mu lemmikus Black Mirrori osas.

https://youtu.be/VqKY9o5igAI

Nimeta midagi, mida sa oled kunagi proovinud ja ei plaani enam kunagi teha?

Rick Feds: Teha retsi MMA trenni ja selle kõrvalt ka enda jäsemeid liigutada, sest nad võivad muusikukarjääri juures väga olulist rolli mängida. Pärast koljuluu traumat, katkiseid hambaid, sõrmi ja kaht kuud voodis, et enda selgroog taas korda saada, otsustasin asjale täiskasvanud pilguga peale vaadata. Olen õnnelik, et saan taas kõndida ja muusikat teha.

Mis on läbi aegade parim nali?

Rick Feds: Leidsin hiljuti ühe märkmiku, mille sisu ei olnud üldse loogiline. Tuli välja, et ma kogusin keskkoolis Schwarzeneggeri tsitaate! Kogu sisu on paras kuld, aga mu lemmik on järgmine:

„Ta paneb pahade tüüpide auto raudteerööbastele ja rong sõidab sellesse täie hooga kõikide heliefektide saatel sisse. Tüdruksõber küsib: „Mis juhtus?“. „Nad püüdsid rongi kinni!“ vastab Arnoldi tegelaskuju Austria aktsendi ja vähese miimikaga.“

Mis on su guilty pleasure tegevus?

Rick Feds: Noorema nõbu ülekavaldamine ja talle prank’ide tegemine. Mõtlen siis, et kui lahe ma ikka olen.

Mis on kõige kreisim turundustrikk, mis sulle viimasel ajal silma on jäänud?

Rick Feds: Paar aastat tagasi jooksis üks palja ülakehaga blondiin jalgpalliväljakule. Mitte ainult kogu publik ja mängijad ei hullunud sellest, aga ka kõik vanaemad, kes telekat vaatasid, sest asi jõudis ka uudistesse. Hiljem tuli välja, et see kõik oli etteplaneeritud käik minu sõbra poolt, kes on ettevõtte New Black tegevjuht. Juba järgmisel päeval pärast mängu alustasid nad uue kampaaniaga, mille näoks oli see sama blond neiu ja nad on Läti üks edukaimaid PR-agentuure.

Kui kaugele oleksid ise nõus minema, et enda muusikat turundada?

Rick Feds: Ma olen avatud peaaegu kõigele, mis ei tähenda ühelegi elusolendile liiga tegemist või liigset lähedust vastassooga.

Kui saaksid ajas tagasi minna ja üht asja muuta, siis mis see oleks?

Rick Feds: Võtaksin Pepsi originaali. Mulle meeldib see.

Kellega tahaksid ühel päeval lava jagada?

Rick Feds: Jean Claude Van Dammega. Ta on võimas! Kui rääkida muusikast, siis paneksin ta ilmselt mingeid elektroonilisi trumme lööma, mis teeksid vanakooli võitlusstseenide sounde.

Mida toob sulle aasta 2019?

1. Anda välja kaks albumit (sealhulgas debüütalbum)

2. Luua imelist muusikat Läti Riiklikule Sümfooniaorkestrile ja kolmele koorile ning esitleda seda ühes mu audiovisuaalse üleastumisega

3. Järjekorras teine USA tuur

4. Tutvustada mu paksule kassile Floppyle tervislikke eluviise, mis võiksid teda huvitada

Mida võib publik oodata Sinu ülesastumiselt Kuldmuna järelpeol?

Rick Feds: 40 minutit rõõmu!

Rick Feds astub üles Kuldmuna järelpeol sel reedel, 15. märtsil Tallinnas Kultuurikatlas. Lisaks esinevad Küttebänd ja Gram-Of-Fun (LV) ning DJ-d PhilGood, Jaan Jaago ja Muudu. Sündmuse algus on 23.00, pileteid alates hinnaga 10 € on võimalik soetada Piletikeskuse müügikeskkonnast.