Iga nädala alguses toon teile kandikul kätte üritused, kuhu on mõistlik enda harimise ja silmaringi laiendamise mõttes kohale minna. Või nohh, ütleme nii, et märgin ära need üritused, kuhu minna kavatsen või kus käinud olen.

Kui Sa suvel kinos käia ei jõudnud, siis tööpõld on lai ees. Praegu jookseb kenake posu suht okeisid filme nagu näiteks Final Fantasy, Jurassic Park III, Tomb Raider. Ka siis, kui Sa ei juhtu kuuluma eelpool nimetatud filmide fännide hulka, soovitaksin neid siiski puhtalt äravaatamise pärast vaatama minna.

Ühtlasi jookseb ka paar filmi, mis eriti tütarlastele meeldida võiksid: Bridget Jonesi päevik ja Malena. Ja muidugi Shokolaad - see on väga väärt film...

Septembri algusega teevad ka teatrid oma uksed lahti. Kui Sul eelmisel aastal nägemata jäi, siis sel aastal tuleks kindlasti vaadata Linnateatri etendusi Pianoola ehk mehhaaniline klaver ja Kuritöö ja karistus. Rakvere teatris on nüüd uuslavastus Vanaema õunapuu otsas. Ma ise ei ole seda veel näinud sel lihtsal põhjusel, et esietendus on 6ndal septembril, aga arvata võib, et see on lahe tükk. Ines Aru mängib vanaema!

Njahh, mis veel. Näitustest ja muuseumidest? Fakt on see, et muuseumisse tänapäeval niisama ära ei eksi. - Aga kas Sa Energiakeskuses oled käinud? Hullult lahe!! Praegu on seal 3 näitust, tehakse elektrilahenduste demonstratsioone ja välku. Check it out!

Last but not least: kui Sul kolmapäeval midagi teha ei ole, siis mine sellisele üritusele nagu Tere, kool! Point on selles, et see toimub Haridusministeeriumis:) (Küsimus laiale ringile, kus asub haridusministeerium:):)