Kuninganna Elizabeth on Suurbritannia eesotsas olnud juba üle 60 aasta, mis teeb temast kõige kauem võimul püsinud monarhi.

Tema meeldimistest ja mitte-meeldimistest, rutiinidest ja hobidest teab maailm aga vähe. Me teame, et ta ärkab igal hommikul kell üheksa ning armastab süüa hommikusöögihelbeid. Samuti on väärikas eas valitseja väljendanud armastust džinni, šampanja ning šokolaadikoogi vastu. Siit aga küsimus - millist muusikat kuulab kuninganna kui ta džinni lüristab ning kooki nosib?

BBC Radio 2 saatejuht Chris Evans avaldas põneva seiga ühelt kuninglikult õhtusöögilt, kuhu ta kutsutud oli, vahendab Pink News. Peale pidulikku söömaaega hakkas ruumis kõlama muusika ning kuninganna reageeris erilise rõõmuga ABBA "Dancing Queen" hittloole. Riigijuht olevat isegi öelnud: "Ma püüan alati tantsida kui seda lugu kuulen, sest ma olen kuninganna ja mulle meeldib tantsida."

Külalised olid valitseja rõõmsameelsest avaldusest üllatunud kuna "Dancing Queen" on teatavasti ülipopulaarne geikogukonnas. Samas rõõmustasid kõik selle üle, et auväärne daam end sellise külje pealt neile avas.

Elagu kuninganna!