Umbes viis aastat tagasi internetis kolades, tõmbas Artur endale programmi FL Studio, millega saab muusikat luua. See pakkus talle huvi, kuid kuna ta tol hetkel polnud nii palju viitsimist, siis jäi katsetamine pooleli. Kolme aasta eest sukeldus Artur taaskord muusikamaailma ning süvenes programmi suurema tõsidusega. Aega läks, kuid asja sai, sest 2013. aasta juulis üllitas ta juba oma esimese loo. Pool aastat hiljem valmis Arturil lugu, millega ta juba ise rahul oli - "Street Lights". 2014. aasta lõpus alustas ta selle loo remiximisega ning sellega saavutas Tallinna Ülikooli poolt korraldatud digitaalse heliloomingu konkursil 1. kohta 12-15 aastaste vanusegrupis elektroonilise tantsumuusika kategoorias. Peale seda avanes Arturil võimalus külastada Klassikaraadio saadet Delta.

Oma loomingut üritab noor muusik hoida meloodilisena: "Oma eelnevate lugude ideid üritan võimalikult vähe korrata. Peamine žanr mu loomingus on progressive house, olen jäänud truuks ühele, mis mulle kõige rohkem meeldib," räägib Artur oma muusikast. Selle stiilini jõudis ta tänu oma kahele suurele eeskujule Aviciile ja endistele Swedish House Mafia liikmetele. "Ma usun, et tänu neile ma siiani viitsingi muusikaga üldse tegeleda. Kuulates nende muusikat ning vaadates nende show'd on mul tekkinud suurem huvi muusikaga tegeleda. See on tohutult lahe, kuidas muusika inimesi ühendab, näiteks festivalidel ja ma loodan, et kunagi on ka minu muusika võimeline seda tegema," räägib Artur.

Tema looming algab tavaliselt õigete akordide leidmisega, kui need on leitud, läheb edasi juba kiiresti. Mõni lugu algab konkreetsest ideest, mis kunagi tekkinud on või lihtsalt klaverit mängides. Artur ise muuseas pole kunagi muusikakoolis käinud ning pilli mängida ei oska.

Tulevikus on Arturil plaanis oma muusikaga võimalikult paljude kuulajateni jõuda: "Kindlasti tahaksin mängida oma muusikat suurimatel festivalidel, näiteks Tomorrowland ja Ultra Music Festival, kuid ka kodumaal, Tallinna Lauluväljakul." Hetkel noormees kontserte ei anna, sest puudub selleks vastav varustus, kuid see mure saab loodetavasti õige pea lahendatud, sest plaanis on tehnika peatselt soetada ja jõudsalt harjutama hakata. "Tulevikus tahaksin kindlasti teha koostööd Aviciiga, sest tema on mu number 1 ning tema juhatas mind muusikamaailmasse. Eestlastest pakub huvi Syn Cole, kelle loominguga olen kokku puutunud alates 2012. aastast."

Hetkel on Arturil tohutult palju erinevaid lugusid, mis vajavad lõpetamist. Käimas on ka üks huvitav projekt koostöös ühe välismaa ansambliga, millest ta hetkel veel lugejatele pajatada ei saa.

Artur peab tähtsaks, et ta teeb seda, mis talle meeldib: "Muusika produtseerimisega saan ma endale kogemusi ja tutvun uute lahedate inimestega, kes ka selles valdkonnas tegutsevad. Mul on vahvad sõbrad, kes mind ikka ja alati toetavad ning minusse usuvad!"